Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BATERKA E34 tds
-
- Klubové ID: 1612
Taky dej bacha aby se ti tam ta baterka vešla - jestli jí máš pod sedačkou.
Já jí kupoval asi 2 roky zpět a byl to docela problém,většina se tam nechtěla vejít na výšku,nakonec jsem vzal nějakou superextramegacoolblackedition Vartu za 4500kč a už dodělává z posledního - poprvé se mi stalo že jsem nenastartoval přesně 25 měsíc co jsem jí měl
Já jí kupoval asi 2 roky zpět a byl to docela problém,většina se tam nechtěla vejít na výšku,nakonec jsem vzal nějakou superextramegacoolblackedition Vartu za 4500kč a už dodělává z posledního - poprvé se mi stalo že jsem nenastartoval přesně 25 měsíc co jsem jí měl

-
- Klubové ID: 1612
Nevím no,už je to dlouho...Ale vím že tenkrát jsem koukal do nějakýho katalogu a v úvahu připadala buď nějaká polská 100ka nebo tahle Varta 92ah,no říkal jsem si že vezmu pořádnou i když stojí jednou tolik.Dnes už bych se na "pořádnou" z vysoka ....
Ale vyndat jí jde naprd,kor když jsem si to pod ní posledně natřel základovkou a pak jsem to samozřejmně uchvátal dal jí tam a přilepila se

Ale vyndat jí jde naprd,kor když jsem si to pod ní posledně natřel základovkou a pak jsem to samozřejmně uchvátal dal jí tam a přilepila se

jak bylo receno, napredposled jsem dal nejakou neznackovou 100ku za 2100 a nevesla se.. teda mam sklapeci sedacky, takze jedna pulka sedacky byla mirne zvedla. Baterka vydrzela 2 roky, takze nic moc. Pred rokem jsem poridil Vartu 95ku a padne jak ulita.. navic stala v Kelly s VO slevou 2700 a kara startuje jak diva..