Chtěl bych poradit které kotouče a desky použít. Dřív jsem dával Brembo ale jsou dražší, proto se ptám na tyto levnější varianty jak jsou na tom s kvalitou?
Je to na 525iA Tour.
Chci nějaký levnější brzdy a proto se na ně taky ptám... Kdybych neřešil cenu tak si zase koupím ty Bremba, ale s těma levnějšíma značkama zkušenost nemám, proto se ptám.
vůbec neváhej!! dělám v INTERCARS a ať už berou lidi kotouče nebo desky, tak se nestalo že by někdo reklamoval! Max že si špatně zajel kotouče a zkusil to jestli mu je zreklamujem...TRW je kvalita!
Mimochodem tu druhou zančku sem snad ani nesylšel a to jich znám asi 100
Mám na své 740iA kotouče od zimmerman a k tomu desky od TRW....borec co mě to doporučil tak to má na prý origo E39 Alpině a je spokojenej ....a já jsem také spokojen ...brzdí to tak že při brždění na suchu ze 140km/h na 0 km/h to hned sepne ABS a člověk stojí (gumy 255/40/19) ...
[quote="Dresic"]vůbec neváhej!! dělám v INTERCARS a ať už berou lidi kotouče nebo desky, tak se nestalo že by někdo reklamoval! Max že si špatně zajel kotouče a zkusil to jestli mu je zreklamujem...TRW je kvalita!
Mimochodem tu druhou zančku sem snad ani nesylšel a to jich znám asi 100 [/quot
Si neslyšel o značce Jurid??? Tato značka se dávala a možná ještě dává jako prvovýroba do BMW.
Dresic píše:vůbec neváhej!! dělám v INTERCARS a ať už berou lidi kotouče nebo desky, tak se nestalo že by někdo reklamoval! Max že si špatně zajel kotouče a zkusil to jestli mu je zreklamujem...TRW je kvalita!
Mimochodem tu druhou zančku sem snad ani nesylšel a to jich znám asi 100 [/quot
Si neslyšel o značce Jurid??? Tato značka se dávala a možná ještě dává jako prvovýroba do BMW.
Nene bohužel u nás takovou značku nenabízíme tudíž jsme se s ní za rok nestkal..za to TRW u nás frčí jak nic...tak beru zpět teda...
co doporučíte na E60, objevil se mi nápis na idrive, že přední desky na výměnu, ale zatím žádné pazvuky nevydávají, takže asi nejsou úplně KO, co dává BMW jako origo? raději bych koupil někde nějakou alternativu, třeba stejnou nebo lepší a nechal vyměnit třeba u Bosche, umí servis Bosch smazat hlášku týkající se výměny destiček? díky
Honza83 píše:co doporučíte na E60, objevil se mi nápis na idrive, že přední desky na výměnu, ale zatím žádné pazvuky nevydávají, takže asi nejsou úplně KO, co dává BMW jako origo? raději bych koupil někde nějakou alternativu, třeba stejnou nebo lepší a nechal vyměnit třeba u Bosche, umí servis Bosch smazat hlášku týkající se výměny destiček? díky
Je to tu jak u trotlů!
Kdybys použil HLEDAT tak se dozvíš co se dávalo origo.Je to tu snad milionkrát.A ani by ses nemusel moc namáhat a stačilo by kdyby sis přečet co jsem psal výše.
Takže origo je Textar nebo Jurid.Dobré brzdy jsou i ATE nebo TRW.Osobně motuju ATE nebo Textar.Hlášku lze smazat přes palubku.
včera jsem koupil textar i s čidlem a dnes jdu na výměnu, zadek je dobrý, na předku mám 3mm a už to hlásí.. klidně by se s tím dalo ještě jezdit, ale už jsem to koupil no..