Neví někdo z vás jestli je nějaká mrazovka do komory spojky?? dojí mě z toho voda a nevím odkud. ale zdá se jako někde od spojky. ve tmě je kulový vidět.
Myslim, ze tam zadna mrazovka neni, zkus kouknou, jestli ti netece ta hadice, co jde z hlavy k topeni a nebo jestli ti netece mrazovka co je v zadu v hlave primo nad prevodovkou.
Abych to upřesnil tak se to projevilo tak že jsem jel a po ujetí asi 40 km mě to ztratilo vykon. Kouknu na teplotu a ta prudce letěla nahoru. Tak jsem zastavil. Mrknu do nádobky a voda nikde. Hrabnu na chladič a ten studenej. Spodní hadice taky. Nechal jsem si dovést teplou vodu abych si nepos... kebuli a naleju to tam a natočim. Kouknu pad auto a někde mi tam tekla voda. do oleje mi voda nejde pač ten je v pohodě.
Tak se ti to tlaci mezi hlavou a blokem motoru. Jak je motor naklonenej stika to do zadu na prevodovku. Ted jsem tu resil u cherokeeho 2.7cdi, stracela se voda a kdyz jsem na to kouknul ze spod byla videt kapka vzadu zespod na hlave. Udelalo se tesneni, srovnala hlava a ted vse ok.
mohla by to být také pomocná pumpa pod ventilama topení, pokud je ko začne pumpovat vodu takovým odtokovým kanálkem vespod
praskne v ní asi nějaká membrána nebo nevim, pumpa běží dál a vyhází všechnu vodu
šahni na hlavní brzdovej válec, olízni prst a budeš vědět
Takže onen zakopanej pes je vyhrabán. Nad brzdovím posilovačem je nějká ta pumpa a z tý mi vesele valí voda. v životě by mě to nenapdalo. na E30 to nemám tak bych to ani nehledal
jj je to pomocná vodní pumpa, nevim už co má za účel
asi to ještě chvíli honí vodu i když to chcípneš aby ti nešla horká voda do hlavy
nebo možná jen kvůli topení
nouzově se nechají ty hadice propojit, že tu pumpu vyřadíš