Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pokles napětí při jízdě

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pekys

#1 Příspěvek od Pekys »

Zdravim, byl jsem dvakrát na týden na horách a vždy předposlední den mi při jízdě vypadla elektrika v autě, rozsvítily se mi kontrolky (všechny červený brzdy vč. ručky, abs, asc, pohasly displeje, vypnulo se rádio, zhasly xenony a palubák hlásil jednu chybu za druhou. Asi pokles napětí.
Jednou pod palubkou na straně spolujezdce něco pravidelně cvakalo, jak nějaký relátko.

Stalo se to několikrát, po vypnutí klíčku se to tvářilo OK, auto startovalo i jelo normálně.
Když sem doma, auto přes noc v garáži, tak se mi to nikdy nestalo. Tak nevím jestli je to tou zimou :(

Myslel sem že by to mohla bejt kostra, ale u baterky na obou koncích drží fest. Kde jsou další kostřící body?

Netušíte nebo nestalo se něco podobnýho někomu?

Jedná se o E39 523i
Warrior_Jouda

#2 Příspěvek od Warrior_Jouda »

Připadá mi to jako by si měl někde kostru v háji a asi nejblíž jednotkám. Měl sem takovej podobnej problém akorát se to chovalo jinak a měl sem zoxidovamý oko kostrovejch kabelů (je jich tam asi 9) na levym (řidičovo) podběhu.Mě to dělalo něco jinyho (padali mi světla,různě mi to blikalo) tobě to hlásí chyby tak na to jukni u jednotek. ...u motoru...pod zadní sedačkou. I když budou vypadat ok tak je sundej a vičisti. Stačí fakt malinko u těhle miláčků.
Pekys

#3 Příspěvek od Pekys »

světla padnou vždycky a BC to hlásí, ta jednotka před spolujezdcem cvakala jen jednou.

Neví někdo kde všude jsou kostřící body?
Odpovědět