E39 má tak specifický uchycení, že není žádná šance
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
ja vim ze ma ale myslel sem ze se to normal dela jednak e39 je mrak. treba fabia II ma taky spec. uchyceni tak sem myslle ze budou no nic tka koupim normal standard
To co teď napíšu bude brutus ale fachčí to ... mam teda e34 ale bude to asi stejný. Koupil sem banány od valea a pak sem čučel . Na straně řidiče je uchycení stěrače otočený nahoru takže samo že tam nešel ..šel ale stíral vzduch proudící na okno... no prostě tam šel ale obráceně. tak sem tu ručku uřízl flexou a navařil obráceně (samozřejmě vše sem si dělal precizně,žádný prasárny) a to hlavně kuli tomu že právě na báwa sou docela dost drahý ty stim zobákem nahoru. Mno uvidíš jak se ti do toho bude chtít. Myslim že sem tim nic nezkazil.
Nejde o dvanáct kil. jde o to že ty origo stojej za pi*u a od toho valea mi vydrželi i dýl. Nemůžu si na ně stěžovat. Byla to jen taková technická poznámka.. .. jo a navíc když to otočíš tak je takovej schovanější
Neboj, dělal jsem si srandu
Jinak ke kvalitě (klasický) - měním stěrače každej podzim a nikdy jsem neměl problém, vždy stíraly jak měli, i po zimě a tak.
Ja mam s Valeama negativni zkusenost. Dal jsem je kamosovi na e39 a zadna hitparada to neni. Na svem mam vymeneny jen gumky za 80,- ks a po 30.000km porad parada. Jinak kvalita je od Bosch nebo Alca. Ale je pravda, ze sada na e34 je docela batoch, stojej skoro 2.000,-
Tak na mě nikdo nemáte, koupil jsem si na e39 jen gumičky na přední stěrače v BMW a platil jsem asi 700Kč. Myslel jsem si že si dělaj prdel. Víckrát už nekoupim. Síla
No stírá to krásně, nevrže to ani když je sklo suchý a už je mám asi 8 měsíců.
Ale ta cena je fakt hrozná.
Teď jsem tam byl a maj vystavenou sadu stěračů (těch banánů nebo jak se tomu nadává) a za 1300,- všechno, ale zapoměl jsem se zeptat na jakej je to model.
Tak se zeptám asi v úterý, jdu si pro díly.