Cus,potreboval bych radu...asi pred 14dny se mi to stalo poprve....prijel jsem na krizovatku a zniceho nic mi to chciplo,nastartovat mi slo normalne a pak jizda byla taky bez potizi. O dva dny pozdeji se to opakovalo..ale pri jizde,nechciplo mi to...jen to skublo a pak zase vse ok.
Dnes se zas opakovala ta situace ..ze jsem dojel na krizovatku a jak jsem vyradil,tak mi to hned chciplo.....zas jsem pak nastartoval v pohode...
Vubec netusim co by to mohlo byt...myslite,ze na diagnostice by se na to prislo??
predem diky za odpovedi
Zajeď na diagnózu a uvidíš. Většinou se na to přijde. A pokud ne, vyloučíš alespoň doměnky.
Kamarádovi to dělalo něco podobného (e46 328i). Při jízdě více či méně v pohodě. Ale při rozjezdu to chcípalo a na křižovatce taky. BYlo to vadné čidlo vačky. A diag. mu tu závadu normálně vypsala.
čau mě tohle dělalo čidlo na klikovce.Nastartoval jsi ..plkalo to 5 minut a zdechlo to ,pak třeba 10 minut nechytalo a pak zase chvilku šlo.Doporučuji ti diagnostiku at neměníš díly naslepo.
Cus,tak uz je to vyreseny...diagnostika hodila snímač polohy klik. hřídele
uz je tam novej origo. BMW za 2365kč
Zatim mam nejeto cca 500km a vse je ok.
Jak by se projevillo to cidlo vackoveho hridele?Napsala by to diagnostika?
gunner píše:Cus,tak uz je to vyreseny...diagnostika hodila snímač polohy klik. hřídele
uz je tam novej origo. BMW za 2365kč
Zatim mam nejeto cca 500km a vse je ok.
Jak by se projevillo to cidlo vackoveho hridele?Napsala by to diagnostika?
měnil sem obě a chovali se obdobně a diagnostika ti ho samo ukáže také
gunner píše:Jasny Tak dofam ze to jen tak brzo nebude....
v servisu mi rikali ze se opravdu jen zřídka našel někdo komu ty čidla odešli 2x....takže ješte tě čeká klikovka a pohoda ...její výměna je celkem jednoduchá...to zvladneš sám