Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39-kde je všude VIN vozu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kvapa

#1 Příspěvek od kvapa »

zdravím, mám E39 a zajímalo by mě kde všude je nahraný VIN???budíky,řídící jednotka,popř.kde všude???díky za každou radu
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od milo »

kde je nahrany? nebo fyzicky umisten? ja ho na E32 napriklad mel vytisten na kusu latky, co byl prisit k calouneni zadni sedacky ... tech mist je milion, kde se to na kare da zjistit
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pyron »

Jo a v E36 jsem měl trhavé samolepky taky skoro všude, bylo jich desítky (rok 93/94, US verze). Pokud se ptáš jako padělatel papírů, tak ti přeju hodně štěstí a dlouhou zimu, pokud to chceš checknout při koupi, tak si myslim je spoustu míst, kde najdeš (bys měl najít..) VIN. Zkus sundat tapec apod.
kvapa

#4 Příspěvek od kvapa »

spíš mi to všude nesouhlasí, kastle má jiný VIN než ukazují budíky, jde mi to to kde je to nahraný a zjistitelný přes PC. aby se mi nestalo že mě na hranicích zastavěj a rovnou vysaděj jako se to stalo kamarádovi-koupil auto a pak se divil-někdo vyměnil budíky který byly z kradeného auta a bylo to. takže u E39 nejsou přímo určený místa??
Studna
Klubové ID: 1198

#5 Příspěvek od Studna »

ŘJ motoru a LCM modulu. Když napíchnu auto na diag. tak snad ve všech řídících systémech mi to ukáže VIN, verzi softu a datum výroby modulu. Zkrátka v E39 je info o VINu snad všude jak softwarově, tak i fyzicky. Jen teď z hlavy vím o 4 místech
kvapa

#6 Příspěvek od kvapa »

a můžeš prozradit ty místa???díky
Studna

#7 Příspěvek od Studna »

DDE jednotka
LCM jednotka
EWS jednotka - nejsem si úplně jistý
sedačky auta - zjistíš jen když sundáš čalounění ze sedaček
karoserie
budíky v palubce (myslím si že ta informace o VIN je tahána z LCM)

Nemám teď hned možnost podívat se do diagnostiky ve kterých jednotkách se zobrazuje údaj o VINu, ale o víkendu bych mohl.
kvapa

#8 Příspěvek od kvapa »

no jestli bys to pro mě udělal budu rád, moc děkuju
Studna

#9 Příspěvek od Studna »

Nemůžu slíbit, ale pokusím se.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Snejk »

v jednotce motoru, převodovky, budikach, lcm, imobilizer, airbagy, abs... skoro všude... nehledě na navařený štítky na kastli, papirky skoro na všem, pasy atd... pod tapcema sloupkama, posledni čisla VINu by měly bejt i na oknech v tom označeni... kdybys sundal palubku tak tam to je na kastli taky ... a všademožně... včetně v zadni sedačce je zastrčenej papir objednaci s vinkem, časem kdy to sjelo z linky a vybavou a nějakyma hovnama... prostě hledej no :) nemužem to tady tak veřejně řikat kdovi kdo to ma na co a jak a kdo si to připadně přečte
Studna

#11 Příspěvek od Studna »

Asi tak. Hele Snejku, jak si dopadl s tou zástavbou 2DIN rádia? Kua pořád čekám na info a ty pořád nic.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Snejk »

nevim jesli sem to tam psal tak v modřanech je dobry člověk co udělal z laminatu za 2000 perfektni rameček i to hodil do stejnyho laku jako bylo obloženi nicmene stejně to radio prostě bylo moc hluboký a zíralo ven a řezat topeni se nam nechtělo. a auto je vlastně už prodaný :)
ale jinak to bylo dobrý.
pruser byl že všechny radia sou kostka s hloubkou 165mm.. což se tam nevejde o cca 2cm... dole to boura do klimy.. u 530D 2001 teda... všude jinde i magic a všichni měli to same radio (AVIC D3) a měli ho tam krasně zapuštěne.. fakt nechapu přitom 530D ma mit klasicky stejny topeni. asi chyba.. do e38 se mi to vešlo uplně nadherně cele ale tak to je jine auto... ale jinak na netu sou všude zastavby i magic to tam měl a bylo to naprosto v pohodě... všude diry jak doprdele :)
no ale da se sehnat ruzne 2Din DVD ktere maji i 140mm na hloubku ale tyu neměli gps ani nic...
ale jinak to udělali ten rameček tady http://tuning.zvyk.com/ fakt parada pohodový týpci a vypadalo to fakt profi jak kdyby to tam patřilo :)
Odpovědět