Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Padání ručičky tacho,Váha vzduchu 525i E34 Touring 141kW 92&
-
Zdravim pánové, neznáte někdo příčinu padání ručičky tachometru? Když mi spadne, tak ručička aktuální spotřeby mi ujede kdoví kam a neni vidět,jinak vše maká (otáčkoměr,teplota,display atd.). Mám podezření že asi nějaký to čidlo na převodovce. A rovnou bych se chtěl zeptat či nemáte někdo navíc váhu vzduchu páč ta moje umřela a sedm litrů za novou se mi zdá dost. DÍKY
-
Ne ne,psal sem že padá ručička tacho .. to znamená že při jízdě v jakékoli rychlosti např. 20 km/h 80 km/h prostě jak se tomu chce tak ručička rychloměru (tachografu) spadne na nulu a v té chvíli mi ujede i ručička akt. spotřeby. Píšu pro zůžení příčin ... bojim se že bude někde kraťas. Je to individuelní páč někdy je to bez padání pak sebou mrská třeba 3 kilometry .. a vypadá to chvílema jako otáčkoměr jako kdyby si tůroval motor a pak se uklidní, chvíli ukazuje jede třeba 20 km v poho apak sebou zase plácne a to je furt dokola. Kdybych nebyl takovej puntička tak si řeknu ... nějaká ručička mi může vykou**t. Ale mam rád vše v poho a je to Bávo ... zatim nezklamal tak si to zaslouží
-
-
-
Vrablik
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2173
Pokud ti padá ručička od tachometru, tak je to snímač rychlosti vzadu na diferáku. Jsou dvě možnosti, špatný čidlo nebo špatnej kontakt na konektoru u diferáku, kterej vede do toho čidla.Warrior_Jouda píše:Zdravim pánové, neznáte někdo příčinu padání ručičky tachometru? Když mi spadne, tak ručička aktuální spotřeby mi ujede kdoví kam a neni vidět,jinak vše maká (otáčkoměr,teplota,display atd.). Mám podezření že asi nějaký to čidlo na převodovce. A rovnou bych se chtěl zeptat či nemáte někdo navíc váhu vzduchu páč ta moje umřela a sedm litrů za novou se mi zdá dost. DÍKY