hele jestli ti to sežralo vodu tak bud prdla hlava bo zkroucena hlava bo foukly těsnění a pokud to žralo olej tak to sou bud kroužky nebo vyběhany valce nebo něco s hlavou podle mě tě minimalně sundani hlavy nemine pak máš určo špatnej termostat a možná i vodní pumpu ale to nechci kecat skus tu pročíst nejaky temata o přehřejvání
praveze jsem našel 2 temata (popis stejny jako u mě) a zjistili ze to je to tesněni pod hlavu.. .nemuzes mi kdyztak hodit link ? na nejaky tema teda.. jestli se ti chce samozrejme jestli ne tak nic :Ppohledam az budu mit cas
z fotek je akorat vidět že mu olej sakne vikem hlavy kdyby se mu za takovou chvilu ztratilo tolik oleje z motoru jak plyne z popisu a chcalo by to tudy měl by od oleje asi víc věcí jak ten růžek hlavy
no i tak to nevypada že by ti tudy vytekla většina náplně ale jestli ti ubejval olej i dřív a tady to bylo více méně suchý tak je jasná příčina vevnitř ne tady
capri píše:no i tak to nevypada že by ti tudy vytekla většina náplně ale jestli ti ubejval olej i dřív a tady to bylo více méně suchý tak je jasná příčina vevnitř ne tady
tohle nemůže bejt pravda, prostě ne. něco takovýho nemůže soudnej člověk napsat na fórum. někdo si z nás všech dělá prdel a my mu to žereme i s navijákem. ale pro zasmání dobrý.
to: andrea
za studena to urcite nehonil, to bylo jenom vadný cidlo teploty. termostat urcite preventivne vymenil, hned jak to koupil.
Bratn píše:já být tím borcem, tak se tady na vás (nás) všechny vykašlu a už se tady neukážu, ale to bychom mohli to fórum pomalu a jistě zavřít, nadávat mu a smát se nic nevyřeší
já si dokážu naprosto živě představit tu situaci, mladej kluk, první auto, je rád, že si ho koupil od nějakýho kdoví jak pochybnýho jedince v kdoví jakém stavu a prostě se něco pokazí, neví co má dělat a prostě zazmatkuje, protože se chce za každou cenu dostat domů, v případě vidiny toho, že by měl platit odtahovku ze svých posledních volných peněz dělá další chyby,
jsou tady i tací co jim nedělá problém odvařit motor jen kvůli tomu, aby ukázali před kamarádama, jak umí nechat na asfaltu trochu gumy, takže člověk, který v krizový situaci nevěděl jak dál postupovat, není až tak hrozný případ,
někdy mě tady ta morálka a škodolibost členů opravdu zaráží
a když si vemete jakoukoliv autoškolu, tak ani v jedný vám neřeknou, jak se chovat atd, je to jen instituce na to odzkoušet jedince a vrhnout ho do světa aut bez jakýkoliv přípravy a pouze se základními znalostmi o dopravě a minimálními o autech atd.
moje řeč, škoda že to zprasil
ja bych v 18ti taky nevěděl
total uvařeny auto je na odpis, musi se všechno měnit