Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nefunkční ESP+ASR E60
Ahoj všem, jsem tu nový tak se tu učím trochu orientovat. Můj dotaz je zda již někdo zde řešil tuto závadu, zároveň nefunguje vypínaní blinkrů po navrácení volantu do původní polohy, myslím si že bude vadný snímač úhlu řízení u koncernu VW podvolantový kroužek. Netušíte někdo cenu popřípadě číslo dílu nebo včem by byla závada, dělá to jen občasně
Já si teda nejsem jistej, ale VW má ten snímač kvůli elektrickýmu servu. Jelikož BMW má hydraulický servo, tak tam nic takovýho nebude.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
určitě tam ten snímač je, opravdu se nevypnou směrový světla když svítí kontrolka závady, když vypnu motor znovu nastartím tak kontrolka nesvítí, zkusím směrovky jedu funguje to a cca za 5 minut jízdy opět blikače na vrácení volantu nereagujou a svítí kontrolka a nefunguje asr ani esp. Nevíte kde je ten snímač?Od začátku mi vrže při zatáčení pod volantem, vím že tyč řízení se má promazávat to v servisu udělali ale hluk od volantu zůstal proto si myslím že bude vdřený ten kroužek
Tak dnes voláno do BMW, jak jsemříkal snímače tam jsou a nejhorší na tom je že jsou součástí podvolantových přepínačů jajko komplet a nedají se zvlᡚť vyměnit, popisovaná závada ukazuje na špatné nastavení nebo starý SW a nebo taky na vadné snímače, myslím že to bude hodně penízek, chjo zrovna jsem si ho pořídil nechal pár věcí udělat a zase přibude jedna dost drahá sranda