Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 520i nedá sa otvorit kufor
Dobrý večer
na mojom bmw 520i e39 sa nedá otvorit zadný kufor ,po sklopený zadných sedačiek je len vidno len plech ktorý sa nedá dat dole teda aspon myslim v strede je mala diera z vonkajsej strany som ho skusal otvarat normalne pri staceny spinaca huci servo ale nic iné sa nedeje mechanicky klucom otočenim až na doraz to nejde otvorit tiež...neviem si s tým rady dakujem za každý dobrý nápad
na mojom bmw 520i e39 sa nedá otvorit zadný kufor ,po sklopený zadných sedačiek je len vidno len plech ktorý sa nedá dat dole teda aspon myslim v strede je mala diera z vonkajsej strany som ho skusal otvarat normalne pri staceny spinaca huci servo ale nic iné sa nedeje mechanicky klucom otočenim až na doraz to nejde otvorit tiež...neviem si s tým rady dakujem za každý dobrý nápad
sedacky sa daju dat von ale len ta madrac za nou je tvarovana taka plecha ktora je ani neviem kde nasrobovana ale asi zvnutra s kufra v manuali pisu ze moze zyhat elektronicke ovladanie ale potom by to malo ist mechanicky no ale mechanicke otocenie klucom nic zo zamkom neroby ako keby tam bolo daco zlomene alebo vzpriecene vobec to nereaguje akurat zamyka a otvara cele auto neviem ako to otvorit
prave se ptam, protoze se do e39 delaji taky sklapeci sedacky, kdy normalne sklopis sedacku a mas tam otvor cca 1m x 0.5m, ale ty tam mas asi plech a ten si myslim je v kuse s kastli
jinak klic by mel jit v zamku az snad jako do vodorovny polohy, pak to otevira tim tahlem
z venku s tim asi moc nezmuzes, kdyby si mohl do kufru, tak se to da odsroubovat, nebo se dostat k tomu zamku
jinak klic by mel jit v zamku az snad jako do vodorovny polohy, pak to otevira tim tahlem
z venku s tim asi moc nezmuzes, kdyby si mohl do kufru, tak se to da odsroubovat, nebo se dostat k tomu zamku
postup sidliste by asi fungoval, ale myslim, ze pacidlem bys to zvladnul taky sam
jinak o tom premejslim, mel sem to rozebrany, ale zvenku moc nevidim moznost, leda nekde pod spz navrtat diru a zkusit za to zatahnout
ale zeptam se spis takhle, kdyz otocis tim klicem o vic nez 45 stupnu zda se ti, ze by si za neco tahal, pripadne to ani tolik nejde otocit? Protoze pokud je to nejak fest kously, tak to asi nevyhackujes.
Treba nekdo poradi, ja mam nastesti sklapeci sedacky, tak nevim jestli to nekdo resil takle u nedobytnyho kufru
jinak o tom premejslim, mel sem to rozebrany, ale zvenku moc nevidim moznost, leda nekde pod spz navrtat diru a zkusit za to zatahnout
ale zeptam se spis takhle, kdyz otocis tim klicem o vic nez 45 stupnu zda se ti, ze by si za neco tahal, pripadne to ani tolik nejde otocit? Protoze pokud je to nejak fest kously, tak to asi nevyhackujes.
Treba nekdo poradi, ja mam nastesti sklapeci sedacky, tak nevim jestli to nekdo resil takle u nedobytnyho kufru
-
- Klubové ID: 1853
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... partition/
Ten obdelnik ve prostred.
brumlae34 píše:http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/Sedan/Europe/525tds-M51/LHD/M/1996/november/browse/bodywork/body_side_frame_partition/
diky moc za tu schemu ten skivak tam neni je tam len taka mala dierka ale podla tej schemi by to asi malo ist nejako dole cele z vrchu tak sa na to po praci skusim kuknut či sa tam neda dačo rozobrat fakt moc diky