po zmacknuti tlacitka vyhrevu sviti asi sekundu az 2 potom zhasne a sedacka se nevyhreje nevite co to zpusobuje. Jak se to da opravit ? Tedka na zimu to nasere kdyz jsou ty mrazy
To je jednoduchý. Jsou pryč (rozuměj KO) vyhřívací dráty. Prostě se někde přelomil (přeseděl). Vyměnit to lze, ALE!!! znamená to rozebrat sedačku a navíc to vyhřívání je přímo zašité v pohahu, takže ...
Možná existuje i jiné řešení (bastlení), ale není mi známo nic co by opravdu dlouhodobě fungovalo.
ty vyhřívací dráty, to jsou ty malý cca 0,5mm v průměru modrý drátky těsně pod potahem? mám prošoupaný potah a sedím právě na tom, tak bych nerad nějaký přetrhl
no kdyby byly v haji tak se to jen nerozsviti a hned nezhasne... je to řizeny logicky... přes teploty... da se to sledovat na diagnostice. takže to ti spíš odešlo to teplotní čidlo dečky a i tak. prostě se to da diagnostikovat
Snejk píše:no kdyby byly v haji tak se to jen nerozsviti a hned nezhasne... je to řizeny logicky... přes teploty... da se to sledovat na diagnostice. takže to ti spíš odešlo to teplotní čidlo dečky a i tak. prostě se to da diagnostikovat
no i kdyby odeslo to cidlo, tak stejne bych musel sedacky kuchnout, nebo je nekde na pod sedackou na pristupnem miste ?
mám stejný problém na E38 ....kde je to teplotní čidlo ? případně lze dočasně zkusit s druhým teplotním čidlem co je u spolujezdce abych potvrdil závadu (diagnostiku který by toto uměla vypsat nemám k dispozici a do renocaru stím nepojedu )
no však to tak má být ne ? chvílu trvá než se kůže nebo látka prohřeje a člověk to cítí ne ? .....asi by nebylo vhodný kdyby to začalo zničeho nic ta sedačka začala hřát naplno chtěl bych vidět ty obličeje lidí když by jim ihned po zmáčknutí tlačítka začla hřát na plno u mě to taky trvá tak minutu ...popř ví někdo kde je to teplotní čidlo ?