Tak 3D je vylepšený M3, ale zase M3 je už dlouho v prodeji a osvědčila se. 3D je nový profil, muže mít ještě nějaké nedostatky. Já bych volil a nakonec jsem i zvolil M3.zamic píše:Právě váhám jeslti M3 nebo 3D jsem z Vysočiny tak nevím co by bylo lepší do hlubokýho sněhu;-)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jaké gumy na zimu
-
Nevim, docela se divim, ze tady "hodne" lidi nadava na Dunlop M3 pripadne WinterSport 3D. Sam jsem mel M3, naposledy jsem na E60 mel WinterSport 3D a pneu super, nikdy me nicim nezklamaly, kupuju je opakovane. Vetsinou je nemam ani na jednu sezonu(obouvam kolem pulky rijna a koncim v dubnu), prezouvam i behem zimy.Takze uz jsem jich mel mraky a pri najezdu cca 50tkm za zimu nikdy zadny problem - vetsinou vydrzi do vzorku 3-4mm kolem 23tkm. Naopak jsem jednou nazul Goodyear, protoze byly skladem a byl jsem zklamanej, ale zbytek sezony se na nich dojezdil.
Kazdopadne za sebe bych mohl Dunlop SP WinterSport 3D jenom doporucit.

-
- Klubové ID: 1383
Dragonny530d píše:
Taky kupuju Dunlop WS 3D, zatim mě nikdy nezradily, jsou příjemný a nejsou hlučný. Bohužel jsem jen obyčejnej uživatel, takže nemůžu soudit, která pneumatika je tak dobrá, že by se nad ní mělo onanovat