mám E39 se základním rádiem a přemýšlím o instalaci LCD+carPC. nechci nic z originálu navenek bastlit, s rádiem jsem velmi spokojen, rád ho nechám na svém místě.
požadavek - navigace (příležitostně, na dálky, ne permanentně), MP3 (připojení na tape vstup vyřeším), internet, carsoft, dvb-t, blbosti jako video atd minimálně
přemýšlel jsem o MKIV navigaci+TV atd, ale ty hromady kabeláže mě odradily. DIN/2DIN rádio nechci. dobastlený monitor do palubky, nebo našroubován do palubky, také ne (nechci pořád brát z auta/schovávat).
přemýšlím nad instalaci LCD do sluneční clony u řidiče (stejně mi ji šikovný minulý majitel vyk**vil a je tam vytržen držák na doklady/papíry).
máte někdo některý z čínských LCD místo clony? nejde mi o kvalitu provedení, důležitá je ale kvalita displeje. LCD bych přemontoval do originál clony, ovládání bych řešil přes usb touchpad
prosím nemazat jako OT, max. pokud někdo najdete vhodnou sekci (do tuningu se mi to dávat nechtělo...)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
LCD do slunečního stínitka
-
- Klubové ID: 775
Playere, myslím, že to byl dobrý nápad. V pokecu to nemá co dělat a Tvůj argument, že to je ve všech řadách stejné je podobný, jako bychom řešili třeba motor, který je stejný pro všechny řady... (neříkám, že je stávající rozdělení fóra ideální z pohledu několika problémů, ale jak jinak to řešit, aby to nebylo zase problém pro jiné věci). Mimochodem, sám chodím do všech tech. sekcí, pokud potřebuju řešit něco, co se objevovalo ve více řadách... Myslím, že je to úplně logické...
Navíc mám ještě jeden argument: instalace v pětce bude mít úplně jiné zádrhely než třeba v trojce...
Taky něco podobného řeším už delší dobu (ideální montáž bez zásahu do originálu), zatím nedotaženo, nejsou lidi (čti čas). A vím, že pár lidí už něco řešilo, takže pár příspěvků tady určo přibyde.
Mimochodem myslím, že potřebuje info hlavně od lidí, kteří už něco podobného měli někdy aspoň v ruce, což bych v pokecu nečekal...
Navíc mám ještě jeden argument: instalace v pětce bude mít úplně jiné zádrhely než třeba v trojce...

Taky něco podobného řeším už delší dobu (ideální montáž bez zásahu do originálu), zatím nedotaženo, nejsou lidi (čti čas). A vím, že pár lidí už něco řešilo, takže pár příspěvků tady určo přibyde.
Mimochodem myslím, že potřebuje info hlavně od lidí, kteří už něco podobného měli někdy aspoň v ruce, což bych v pokecu nečekal...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.