Čau tak to budeš mít skoro určitě ložisko v háji, měsíc z5 jsem je též měnil, origo bude asi drahé, dej neorigo, většinou vydrží +- stejně, já dával FAG, s běžným nářadím to zvládneš, trošku méně běžný je klíč 36(ořech) na povoloení matice poloosy, někdy bývá dost utažena, takže ja ořech (300kč stojí

) navařil na trubku a k ní další do Tčka a tím to povolil. No a pak potřebuješ Torx ořech (nepamatuju číslo) na povolení 4 šroubů co drží náboj ložiska. Jinak co se týká demontáže, tak já rozhodil ramena(což byl teda ojeb), abych se k torxům dostal, jinak sem se nemoh dostat a povolit, ale údajně to jde i bez toho(nechápu jak,když tam zavazí kloub poloosy).Kdybys něco potřeboval, tak se ptej:-) Popravdě je to opičárna to vyměnit, protože takhle blbě jak to má báwo řešené(jako ostatně spoustu věcí

,proč to dělat jednoduše když to jde složitě že) jsem ještě nikde neviděl a to už sem těch ložisek pár vyměnil, no ale ty ušetřené prachy za výměnu za to stojí, a taky se člověk přesvědčí, že báwo není vůbec tak supr auto co se týká tech. řešení jak tu někteří hlásají .-))