Dnes po cestě na dálnici jsem zjistil, ža mi nefunguje ani jeden motorek ostřikovačů, ani hlavní a ani pro intensiv. ostřik. Když jsem dorazil domů napíchnul jsem auto na INPU a chybu to nenašlo, při zkoušce jednotlivých relé jsem aktivoval pouze ostřik světel a taky jsem od něj dostal slušnou sprchu u aktivace relátek pro hlavní a intensiv. ostřik okna bylo vždy slyšet jen cvaknutí a to samé i při zmáčknutí páčky. Je možný, že by odešly oba motorky pro ostřik okna? pojistky jsem kontroloval a ty jsou OK. Motorek pro intensivní ostřik jsem rozebral a byl dole dost orezlý a na konektor napětí jde a ten v podběhu jsem zatím nekoukal. Může to být i v něčem jiném, nebo opravdu je shoda okolností, že zdochly oba? Je pravda, že jsem ostřikovače pár měsíců nepoužil. Dík za rady a tipy.
Podle mě to klidně možné je, i když to zní nepravděpodobně. Mě se třeba jednou zasekl (elektrický problém), podruhé zase mechanicky přidřel. Takže v tvém případě je možná kombinace obojího. Nejlepší by bylo změřit konektory na napětí a pak alespoň jeden vyměnit za určitě funkční (nejlépe nový).
aristoloser píše:dnes mi to samý vyřešil soused automechanik.místo mrtvého motorku bmw tam namontoval nový motorek škoda,a je po problému....za pár kaček
A z kterého modelu? Jak řešil konektory? Můžeš mi to prosím líp popsat.