Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ŠÍBR - špatně parkuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera se mi stalo, že při zavírání šíbru se mi otevřel na ventilačku a už nešel zavřít. Spínač na zavření nereaguje, ale na otevření ano. Tak jsem zavřel šíbr imbusem a snažil se jej otevřít vypínačem na plno do střechy, ale nic.
Dnes mi půjčil kamarád ze svého auta stejný vypínač, ale taky to nešlo. Takže tím to nebude.
Tak jsem opět zavřel šíbr imbusem a při zamykání auta jsem podržel klíč, zavřela se všechna okna, ale šíbr se otevřel na ventilačku...
Jako kdyby nevěděl, kde má te šíbr parkovat.
Nevíte někdo, jak jej to naučit? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Dnes mi půjčil kamarád ze svého auta stejný vypínač, ale taky to nešlo. Takže tím to nebude.
Tak jsem opět zavřel šíbr imbusem a při zamykání auta jsem podržel klíč, zavřela se všechna okna, ale šíbr se otevřel na ventilačku...
Jako kdyby nevěděl, kde má te šíbr parkovat.
Nevíte někdo, jak jej to naučit? Nemáte někdo podobnou zkušenost?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dnes různě zkoumal a vypydá to na modul u motorku na šíbr.
Mám jeden motorek i s modulem k dispozici, ale bohužel je to ten novější typ (od 08/1998) s jedním velkým konektorem. Já potřebuju ten dvoukonektorovej. Vlastně by se mi hodil jen ten modul, bez motorku. Takže pokud jej někdo máte (motorek je třeba vylágrovanej...), sem s ním!!! Koupím!!!
Mám jeden motorek i s modulem k dispozici, ale bohužel je to ten novější typ (od 08/1998) s jedním velkým konektorem. Já potřebuju ten dvoukonektorovej. Vlastně by se mi hodil jen ten modul, bez motorku. Takže pokud jej někdo máte (motorek je třeba vylágrovanej...), sem s ním!!! Koupím!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
fredy píše:naučení dokování šíbru se dělá zmáčknutím tlačítka na otevření šíbru na ventilaci a držení asi 20s potom to samo začne hledat správné pozice. pokud by jsi měl mechanickou závadu, jako něco poškozeného, zlomeného atd., tak se to dokování nedokončí a bude ti to hlásit chybu... což je můj případ...
Teda kámo, klobouk dolu za tvou radu :palec: !!!!!!!
Mít tě tu u sebe, pokloním se ti k zemi. Já už chtěl kupovat nový motorek s modulem.
Sice si to nezačalo hledat samo polohu, ale po podržení tlačítka cca těch 20s v šíbru cvaklo a jezdí jako nový. SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŔ!!!!!!!!
Obnovím toto téma po pár týdnech od posledního příspěvku
Vyměnil sem šíbr,páč můj se křížil,šel zvedat rukou atd za jiný a po výměně veškerá radost pryč,protože nešel,už sem chytal nerva a pak sem si vzpomněl,že se má nějak naučit polohy,ale nevědel sem jak
Google našel toto téma (místní vyhledávání funguje asi tak jako můj starý šíbr-na piču
) podržel sem tlačítko na ventilaci a ty vole,ono to funguje jak má
Děkuji pánové,i když si to už asi nepřečtete

Vyměnil sem šíbr,páč můj se křížil,šel zvedat rukou atd za jiný a po výměně veškerá radost pryč,protože nešel,už sem chytal nerva a pak sem si vzpomněl,že se má nějak naučit polohy,ale nevědel sem jak

Google našel toto téma (místní vyhledávání funguje asi tak jako můj starý šíbr-na piču

Děkuji pánové,i když si to už asi nepřečtete

BMW E34 540iA