Starý ovál s šipkou dolů
Starý ovál s šipkou nahoru (o něco jiná vysílací frequence)
a pak nové kosočverce s barevným logem uprostřed co se dávali nejspíš od faceliftu
Kosočtverce nejsou oficiálně rozebíratelné, ale dají se vpohodě rozlousknout napájet na plošňák vadný akumulátorek a klíč zas slepit. Teda pro toho kdo si s elektronikou a pájkou trochu rozumí. Někde jsem na to viděl i návod s fotkama.
V starém klíči mám 3V knoflíkový lithiový článek CR2016, škoda že tam není CR2032 těch se mi tu válí spousta ze vadných PC motherboardů. Zatím jsem teda baterku v klíčku neměnil, jen jsem kupoval celej klíč novou bo jsem měl jen 1 s dálkou a byl dost ošoupanej. Jinak mi odemyká na dost velkou vzdálenost. Tak 50+ metrů asi, auto na parkovišti před barákem odemknu a zamknu ze 4. patra paneláku. Běžně když jdu k autu tak na 20 metrů kdykoliv není problém. Jen v zimě to nefungovalo jak mělo, -10° a auto se zamklo jen 1x a pak už nechtělo odemčít, ledka na klíči ani neblikla, řek bych že to bylo zmrzlým klíčem v kapse v riflých, v létě pohoda a baterka stejná.
Mám taky kosočtverec a odemyká a zamyká mi to v pohodě do 10ti metrů od auta. To však neplatí pro stahování a zatahování oken. V této vzdálenosti mi nedojedou okna až do konce a v půlce se většinou (není to pravidlem) zastaví.
Ahoj,taky mám stejný problém.Odemyká mi to ale tak na 1 z 20ti pokusů.Fungovalo mi to normálně do té doby než jsem na myčce při mytí a leštění vyšťavil baterku rádiem.Když jsem chtěl nastartovat,tak to nechytalo a blikaly mi světla a všechno elektro v autě.Pak jsem nastartoval přes kabely.Od té doby dálkové téměř nefunguje Opravdu nikdo neví co s tím?