Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

"PROG" - hláška velkého BC (e39)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
alpineman
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od alpineman »

Zdarec,
včera se mi při zasunuti kličku do zapalování v poloze I., objevila na BC hláška "PROG" (viz foto). V poloze II. asi po 10s zhasla. Je to asi jen informativni hláška, ale vůbec nevím, čeho se týká. Po zhasnutí této hlášky a zmáčknutí checkovacího tlačítka se objeví normálně "CHECK CONTROL OK" a po hlášce "PROG" ani památka. Objevuje se to od včerejška stále. Po vypnutí motoru a vysunutí klíčku už se to neobjeví.

Nevíte někdo co to znamená???
Přílohy
DSCN2871.jpg
DSCN2871.jpg (50.75 KiB) Zobrazeno 270 x
Pekys

#2 Příspěvek od Pekys »

programování toho, co chceš aby se ti ukázalo na bc po stisknutí čudlíku na blinkrech.

když podržíš déle čudlík na páčce blinkrů a zmáčkneš set na bc, tak by to mělo najet do defaultu. Možná místo set zkus tlačítko check.
pepino_sk

#3 Příspěvek od pepino_sk »

Mne sa to zobrazovalo tiez. Ide o nastavenie ktorym si vyberas ake udaje sa ti budu zobrazovat na alfanumerickom displeji na budikoch(datum, cas, dojazd atd.). Ked to potom neulozis do pamate, zobrazuje sa to stale ako teraz tebe. Nastavenie vyvolas podrzanim tlacitka na packe smeroviek. Ked mas velku navi 16:9 tak si to nastavujes pomocou praveho kolecka. Nezapomen to potom ulozit aj ked nevykonas ziadne zmeny. Ked mas MID tak tam ti neporadim ako sa to ovlada.
alpineman
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od alpineman »

Chlapi, jste :palec: . Máte můj :respect: !
alpineman
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od alpineman »

Je to tak jak jste říkali...

Podržet tlačítko BC na levé páčce pod volantem a na obrazovce (4:3) mi naběhnou jednotlivé položky, mezi nimiž si vyberu ty, které chci aby se mi zobrazovaly na displayi u budíků. Kolečkem u monitoru (je jen jedno) si funkce vybírám a jeho zmáčknutím potvrzuji. Pod nabídkou funkcí je jedna jediná pokožka "uložit".

Jinak ještě jednou díky!!!
Odpovědět