Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejde mi centrál na předních dveřích E39
Okna jdou, pojistky jsem proměřoval měřákem. Už jsem rozchodil řidičovy dveře, stačilo prostříknou kontaktolem tu ovládací jednotku na okna a zrdcátka a moje dveře se rozchodily ale spolujezdcovy pořád nic
Měl jsem to i celí otevřený ale vypadá to v tom celkem pěkně. Zkusím jeste asi rozhodit dveře a mrknout po drátech nebo nevím. Tou jednotkou jsi mel namysli ty ovladače asi že?? Hmm snad se to probere abych nemusel shánět jinačí.

-
- Klubové ID: 775
Ta jednotka má něco společného s centrálem? Dráty jdou mimo. Je tam zapojeno jen okna a zrcátka.P-J píše:Nestraším, ale tohle všechno ovládá řídící jednotka ve dveřích...... Už jsem se s tím setkal.Maxiczech píše:Jen ho nestraš..
Taky mi nejde jen servo řidičových dveří (po sundání tapecu), vše ostatní jede...
Edit: Odpovím si sám. Ano, má. Jednotka silově ovládá sice jen řidičovo okno, ale pokud něco v systému chybí nebo blbne, nekomunikuje to po BUSu správně a některé věci nemusí fungovat. Navíc, tahle jednotka se programuje do auta (třeba po výměně)...
Já jednotku odpojil a znovu připojil a dokud jsem nezapl a nevypl zapalování, nefungovalo relé centrálu řidičových dveří.
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Klubové ID: 1869
mel jsem to same,predni zrcatka a central na prednich dverich nefungoval,jinak vse vpoho. elektrikar rekl ze to je v tom ovladaci co je ve dverich u ridice,tak jsem sehnal jinej a zaclo fungovat vse,ale jen na dverich u ridice!!! pak jsem si pujcil od kamose plne funkcni,a to same,u spolujezdce proste nic,jinak 3x v poho. a okna vsehny v poho.