Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

elektrika e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Tashiro

#21 Příspěvek od Tashiro »

Chlopi oživuji téma:

Rozbili mi boční okno spolujezdce a měnili mi ho. Jenže jsem zjistil, že mi nejde spolujezdcův reprák. Nejdřív sem myslel, že není jen zapojenej, ale pak sem to proměřil a vše OK. Tak sem sundal i druhej tapec a prohodil repráky a ejhle na spolujezdci ten od řidiče hraje, takže kabely to nejsou, takže reprák asi v pytli. Nicméně odpor má a "bouchne" v něm když ho zapojuji při zaplým rádiu... ale prostě nehraje.... nevíte čím to je? Mám koupit nový, nebo ještě něco zkusit? Bohužel už sem neměl čas hpo zkoušet u řidiče... :roll:

Ale hlavně mi tam čouhá kabel a nikam nepasuje? Nevíte k čemu patří? Mám Hi-fi, ale není tam kam by šel.... vede za ozvučnicí předních beden:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
jurasis
Klubové ID: 775

#22 Příspěvek od jurasis »

Nepasuje do toho černého konektoru na druhé fotce?
Minulý týden jsem to měl rozhozené, ale přesně si nevzpomenu, kdybys mě zabil... Odkud jde?
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Tashiro

#23 Příspěvek od Tashiro »

Do něj nejde právě... vůbec nikam. Jde ze svazku je to vidět na první a druhý fotce ten hnědý a červeno modrý v levo. Ale kdybys zabil mě, tak fakt nevím k čemu je.... nejde prostě nikam. Přece ho tam nedaj jen tak pronic za nic ne?
Tashiro

#24 Příspěvek od Tashiro »

To fakt nikdo nevíte od čeho by to mohlo být? Nebo sem už nikdo nechodí?
airbone
Klubové ID: 1836

#25 Příspěvek od airbone »

a uz si skusal sa mrknut do WDS?
Tashiro

#26 Příspěvek od Tashiro »

Pokud je to tohle http://spaghetticoder.org/bmw/wds/e39new/

tak zkoušel, ale pokud jen kouknu na elektriku, tak se hned někde něco pokazí :lol: :roll:

Já elektrice nikdy nerozuměl. Nevím pod čím to ani hledat (konektory pravých dveří tam holt nejsou :-). Poraď jestli víš...
hajdulak
Klubové ID: 1869

#27 Příspěvek od hajdulak »

Cau,nedavno jsem mel venku CD menic a presne takovej stekr je do nej zapojenej....
Odpovědět