Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Central e39
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Přes Carsoft to nastavit jde, ale je třeba dodržet to upozornění -"vypni zapalování na 10 sec", + odpoj CarSoft z diag. zásuvky a vyzkoušej.
Pro další diskusi - mě to fungovalo skvěle takto :
- při odeknutí klíčem bylo aktivní zamykání nad rychlost 20km/hod
- při odemknutí "dálkou" se zamknutí neaktivovalo a bylo to SUPER
Je to dobrá věc. Někdo, když čekáš např. na křižovatce, Ti může otevřít dveře nebo kufr, vzít si co chce a uteče dřív, než zjistíš, co se stalo
Po výměně levého xenoxu (žádnou souvislost nevidím) se to teď aktivuje vždy, pokud rozsvítím světla a na sedačce spolujezdce někdo je a rychlost je větší 20km/hod. Takže taky inteligentní, ale tu souvislost s tím xenonem nebo upravit zpátky jsem nenašel. Reset nebo odpojení baterky nepomáhá.
Vaše nápady (kromě návštěvy aut. servisu ??)
Pro další diskusi - mě to fungovalo skvěle takto :
- při odeknutí klíčem bylo aktivní zamykání nad rychlost 20km/hod
- při odemknutí "dálkou" se zamknutí neaktivovalo a bylo to SUPER
Je to dobrá věc. Někdo, když čekáš např. na křižovatce, Ti může otevřít dveře nebo kufr, vzít si co chce a uteče dřív, než zjistíš, co se stalo
Po výměně levého xenoxu (žádnou souvislost nevidím) se to teď aktivuje vždy, pokud rozsvítím světla a na sedačce spolujezdce někdo je a rychlost je větší 20km/hod. Takže taky inteligentní, ale tu souvislost s tím xenonem nebo upravit zpátky jsem nenašel. Reset nebo odpojení baterky nepomáhá.
Vaše nápady (kromě návštěvy aut. servisu ??)
-
- Klubové ID: 1853
To zalezi, jaky mas stesti pri koupi. Ja ju mam asi 2 mes. najel cca 5tkm, daval jsem ji do kupy po brutalnim celnim stretu a zatim me to stalo jen predni rameno cca 2.000,- , zadni lozisko 1.500,-, podavaci cerpadlo 4.500,- a zadni tlumice 3.000,- . Ma najeto cca 160.000km tak ze si to preber. Ale to co e34 to nevydrzi...