Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Par rad pro novacka E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
JAY_JAY

#1 Příspěvek od JAY_JAY »

Zdravim. Jsem novy majitel E39 523i pred FL a rad bych zjistil par informaci o aute.
Kdyz jedu ve vyssich rychlostech 120 a vys a pribrzdim, tak mi zacne trosku cukat volant. Procital sem si forum a zjistil sem, ze je to celkem castej problem. Jenze u me zadny z techto problemu co byly vyjmenovany na foru neni, ptz uz to mam zkontrolovany a neni tam jedina chybicka. Tak nevim. Muzete mi poradit?
Dalsi vec co me zajima, tak jestli nevite, kde se daji sehnat stahovaci slunecni clony do zadnich dveri?? Nikde sem je nenasel
:cry:
A posledni vec. Razeni. Kdyz radim za jizdy(vlastne i kdyz stojim) z 3 na 4 a nasledne na 5, tak citim, jako by drely ozubeny kola o sebe. Mozna plasim zbytecne, ale radeji se optam. U ostatnich rychlosti problem neni.

Diky za rady
mari

#2 Příspěvek od mari »

To cukání volantu může být hodně věcí, kotouče, vyvážení kol atd, mě to třeba dělá tlumič, jakoby to kope do volantu. Roletky zadních dveří asi jen origo BMW, ale hlavně budeš potřebovat i tapecy s otvorem pro roletky a komplet lišty a k tomu spousty cecků pro přidělání do dveří, háčky atd.. Kolik stojí komplet sada roletek na zadní dveře nemam tucha. U převodovky zkontroluj jestli je tam dost oleje.
JAY_JAY

#3 Příspěvek od JAY_JAY »

k tem roletkam. vsecko tam je. hacky, otvory na roletky,...., jen ty roletky tam fyzicky chybi... predeslymu majiteli se nak vyhnojily a uz je tam nedaval. ja bych si je tam rad dal, kdyz uz to tam je pripraveny... 8)
mari

#4 Příspěvek od mari »

Tak to jo, ale kde je sehnat jinde než v BMW nevim. To bys na ně musel narazit někde na ebayi. Na inzerát to bude asi hobička.
JAY_JAY

#5 Příspěvek od JAY_JAY »

no praave. taky sem se dival a nikde sem nic zatim nenasel. :cry: To BMW chcu nechat az jako posledni moznost, pac dost silne pochybuju o tom, ze tam budou prodavat jen samotny roletky. :roll:
Player1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Player1 »

Roletka se dá koupit samostaně. Cenovka je 100eur. Přesnou cenu ti řeknou po telefonu. http://bmwfans.info/original/E39/Lim/54 ... l-51_2381/
mari

#7 Příspěvek od mari »

100 Euro za kus, takže celkem 400 Euro, to je nesmysl cena. To je lepší si snad koupit obyč a přizpůsobit je dveřim, na trojúhelníčky se vykašlat.
airbone

#8 Příspěvek od airbone »

pred par dnami som riesil trasenie kolies pri brzdeni ja, takze to pohladaj tu na fore. Tema sa vola vystizne - trasie mi volant. Moj problem boli silentbloky na dolnych prdnych ramenach v mieste kde sa pripajaju k ramu. Dal som tam aj obrazok. Skus ich preventivne tiez vymenit. Pohladom neni na nich nic moc poznat, ale mozu byt makke + tie moje boli prasknute po obvode ale nebolo to vobec vidno az ked sa vybrali von.
S tymi roletkami jedine skusit nemecky ebay.de alebo nejaky vrakac.
Pavel H

#9 Příspěvek od Pavel H »

Edit Admin:
Vymazany/editovany prispevky, ktere nebyly k tematu. Prosim, dodrzujte pravidla teto sekce.
LIMAN33

#10 Příspěvek od LIMAN33 »

měl jsem stejný problém a byly to také spodní ramena pro jistotu jsem vyměnil i horní a vše je o.k. :D
Odpovědět