Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

UNIK OLEJE

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

PORAD MI CHCIJE OLEJ A PRITOM VIM ZE SEM OLEJOVOU VANU NEMOHL NIKDE PRORAZIT TAK CIM TO JE???A JESTLI JE TAM NEJAKA DIRA TAK PRODAVAJ NECO CIM SE TO ZACPE?JAKO ZE SE TO NALEJE DO MOTORU A ZADELA TO TU DIRY?JE NECO TOKAVYHO?A KOLIK TAK STOJI OLEJ VANA NA E34??? :roll:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

Jo prodávají takovej speciální silikon do motoru. Jmenuje se to přímo silikon do motorů na díry. Naleješ to do motoru, pak musíš nechat auto tak 15min. běžet, ten silikon ti zaleje všechny škvíry kudy ten olej chčije a do hodiny ztuhne a máš po starostech. Mají ho v OBI a stojí asi 48,-. Tak se tam zeptej.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

Jo me to taky chcije, ale chcije to ale mezi motoem a prevodovkou... To je asi nejaky gufero. Co? Taky na to funguje ten olej? Nevim co s tym. :cry:
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Chlapáci nechci vám kazit radost těma sračičkama toho moc nepoděláte,akorát si zaserete všechno ostatní .Ten únik mezi spjkou je vopravdu to gufero a chce ven na svět.Tak neváhej.Jinak když vám poteče olej po prvím boku motoru(524td)tak je to spínač tlaku oleje.Ten totiž začne propouštět tlak do prostoru konektoru kde se dál šíří olej po tom drátu v tý bužírce a pak to chčije že nestačíte dolejvat.Jinak BMW motory měli určený limit ůniku oleje prosakem.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pivson »

Taky mě to na prave strane trosku tece. Je to nejakej simering od motoru. Resit to nebudu, je to od zacatku co to mam a olej unikne tak 1 l za 10 000 km. Aspon je to pekne promasteny zespoda :-)) A je fakt ze prava strana spodek je na tom lip. Jo zlata mastnota :-)))
KALDA

#6 Příspěvek od KALDA »

ja mam 530d e39 a taky me chcije olej jako krava. Bude to asi tesneni pod vanou. Sundaval uz ji tady nekdo? Kolik to da prace? Asi kotel,co? :)
Kail

#7 Příspěvek od Kail »

Tak lejt cokololiv do motoru na ucpání děr je blbost :lol: ,pochybuju že něco co by fungovalo existuje...

Pokud někudy teče olej tak to prostě přetěsnit,s cajkem a zdviží to není problém,pokud nemáš tak hold k mechanikovi,většinou se jedná o stokorunové položky...
swed

#8 Příspěvek od swed »

taky jsem si teď všim že mě teče olej z míst kde je pridělaná k motoru převodovka (e39), asi trošku lamí dotaz ale co je to to gufero :D
byl by někdo tak hodnej a našel mi to v etk, díky moc
spyke

#9 Příspěvek od spyke »

Ked tecie z lavej strany motora na 99% je to od olejoveho filtra
v spoji s chladicom oleja.Dosadacia plocha toho chladica je kriva
a tesnenie vymackane. č.10,11
Přílohy
MTY4NzEzX3A=.png
MTY4NzEzX3A=.png (57.41 KiB) Zobrazeno 827 x
Odpovědět