Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Montáž lampičky s čtecíma bodovkama do E34, pomoc..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dresic

#1 Příspěvek od Dresic »

Zdravím. Dneska jsem chtěl přehodit lampičku se čtecíma bodovkama místo mojí obyčejné....myslel jsme že bude stačit jen přehodit kus za kus, ale o5 to tak nebylo :) jde o to, že se nedostanu rukou tak daleko kam až vede ten kábl od lampičky, je až někdě sand u šíbru, tak se ptám jak na to? Vedou z toho stejně 4 drátky z obou, tak mám jen napojit je na sebe? Nebo se dá nějak oddělat ten kryt jak je ovládání šíbru? 8O 8O
T613
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od T613 »

sundej ten kryt s tlacitekm sibru a uz uvidis konektor ... staci trochu zabrat a je to dole
Dresic

#3 Příspěvek od Dresic »

to právě se bojím, zdá se ýe to tam drží na fest,,,jakým směrem mám zabrat??dolu normálně?
T613
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od T613 »

vem si srubovak, zboku zaber a jenom to lupne :-)
Dresic

#5 Příspěvek od Dresic »

jj tak už sem to vyměnil :) díky za radu!! Ale ty bodovky nesvítí ..svítí mi jen ta prostřední lampička, ale to už budou asi špatný žárovečky jak sem se díval...nevíš kde je mám koupit? takový sem nidke neviděl se mi zdá..
lenoch
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lenoch »

Dresic píše:jj tak už sem to vyměnil :) díky za radu!! Ale ty bodovky nesvítí ..svítí mi jen ta prostřední lampička, ale to už budou asi špatný žárovečky jak sem se díval...nevíš kde je mám koupit? takový sem nidke neviděl se mi zdá..
Koukni na stránky Narvy... jedna stojí cca 70Kč - nedávno sem je kupoval. Jsou to halogenky. Za kolik jsi sehnal to bodové světlo? http://shop.narva.cz/Default.asp?CatID=2037&TYPTREE=1
Webster

#7 Příspěvek od Webster »

lenoch píše:
Dresic píše:jj tak už sem to vyměnil :) díky za radu!! Ale ty bodovky nesvítí ..svítí mi jen ta prostřední lampička, ale to už budou asi špatný žárovečky jak sem se díval...nevíš kde je mám koupit? takový sem nidke neviděl se mi zdá..
Koukni na stránky Narvy... jedna stojí cca 70Kč - nedávno sem je kupoval. Jsou to halogenky. Za kolik jsi sehnal to bodové světlo? http://shop.narva.cz/Default.asp?CatID=2037&TYPTREE=1
Narvu mam v nabídce na svym e-shopu taky, takže neni problem cokoli.
Odpovědět