Zdravím! Mám možnost koupit vyhřívací dečky i s kabeláží a tlačítkama na zadní sedadla z E38. Dá se to aplikovat do E34? Případně, jaké by mohly nastat problémy s bastlením? A jak na to?
A co těsnění okolo dveří? Lze jej zaměnit z E38 a nacpat ho do E34? Díky předem.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vyhřívání zadních sedadel z E38 do E34?
Nj.. Zkus. Zkus říct někomu, od koho to kupuješ, že si to jenom chceš zkusit
Neviděl jsem řešení. Vlastně jo, i ne. Nevim, co přesně myslíš. Prostě jsou tam dečky s odporovým drátem, kterej se ohřívá. Takže asi od pojistkovky na pojistce předních sedáků udělat kabel a připojit ho k dečkám, ne? Nebo jak?

Edit Admin:
Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.

Neviděl jsem řešení. Vlastně jo, i ne. Nevim, co přesně myslíš. Prostě jsou tam dečky s odporovým drátem, kterej se ohřívá. Takže asi od pojistkovky na pojistce předních sedáků udělat kabel a připojit ho k dečkám, ne? Nebo jak?

Edit Admin:
Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.
Přesně jak píše BMWAK. Jsou to dva díly. Názornost je vidět tady: http://www.bimmerboard.com/forums/posts/12 . S páráním sedadel si nějak poradím. I když by mi bodlo taky vidět nějaký popisek
Jde mi spíš o tu elektriku. Snad to ale nebude problém. Pak sem hodím nějakej hezkej popis, ať vědí všichni