Může mi někdo osvětlit rozdíl mezi MK2 s 4:3 monitorem a MK3 s 16:9 monitorem? Opět se naskytl výborný kauf.
- má MK3 GPS přímo v sobě, nebo je také třeba anténa pod plato jako u MK2
- je možno použít stejnou kabeláž, případně v čem se liší
- v čem jsou ještě rozdíly co se týče zabudování do auta
Výměny se nebojím, nedávno sem si instaloval tu 4:3 do auta kde předtím nebyla.
MK3 má integrovaný GPS přijímač, anténa je od platem, starší verze TV tuneru u MK2 neumí obraz přes celej displej 16:9 - po stranách zůstanou černý pruhy.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:MK3 má integrovaný GPS přijímač, anténa je od platem, starší verze TV tuneru u MK2 neumí obraz přes celej displej 16:9 - po stranách zůstanou černý pruhy.
Jasně chápu. Pokud teda jinak kabeláž je stejná, vzhledem k tomu že GPS-přijímač už to obsahuje a anténa je taky pod platem, nemusel bych vlastně vůbec měnit kabeláž, jenom to v kufru a vepředu přeházet? Vpředu jsou štekry stejný, to jsem pounal nedávno když jsem testoval funkčnost 16:9 do E46.
Akorát přepíchneš koax od GPS antény přímo do MK3 a vyhodíš ten externí GPS přijímač.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Je si jistej... Jsou stejný...
Taky chci jít do MK3. Nechci nic moc měnit, ale jak se posouvá kurzor a ne mapa, to je opruz. Vždycky na kritický místo vyjde konec mapy...
Navíc, starší FW umí zobrazovat s mapou víc věcí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
To je fakt dobře teda, aspoň nebudu muset celou kabeláž opět tahat ven. Jo to máš pravdu, fakt je to šílený, naštěstí navi moc nevyužívám. Příští výkend nastane den D a budu to konečně přehazovat. Proti posledně to bude teda pohádka.
Vlasta píše:MK3 má integrovaný GPS přijímač, anténa je od platem, starší verze TV tuneru u MK2 neumí obraz přes celej displej 16:9 - po stranách zůstanou černý pruhy.
Vraj sa da do neho naprogramovat software tak ze bude slapat 16:9.