Dodělat jde všechno, ale dodělání aktivního tempomatu bych viděl tak na 100 litrů. Jenom čidlo stojí asi 70 litrů a to to bude chtít ještě určitě řídící jednotku, kabeláž atd. Já ho mám na mercedesu a jako příplatková výbava stál 90 litrů. Je to ale prefektní věc. Nastaví se vzdálenost mezi auty a maximální rychlost a nemusíš se starat o jízdu v koloně. Auto samo přibržďuje a samo zrychluje a pořád udržuje nastavenou vzdálenost mezi auty.
taky myslím že dodělat jde skoro všechno, akorát tak u poloviny věcí se to z různejch důvodů (cena, pracnost) nevyplatí a je lepší koupit jinej model už s tim a todle si myslim že patří zrovna do té druhé skupiny...
To by mě teda zajímalo, jestli to tady na klubu někdo v E39 má, já to nikdy u E39 neviděl, pouze v jednom inzerátu na eBay.. Ani jsem netušil, že se to davalo do E39..
Umi tahle verze vubec popojizdet? Pokud vim, tak to se jmenuje jinak. Tohle by melo jen zpomalit za pomalejsim autem a cca pri 30km/h se vypnout.
Nemuzu si vzpomenout jak BMW rika tomu co umi popojizdet v kolone ale myslim ze to umi jen nova petka a je to za dalsi mastnej priplatek a nejde kombinovat se sportovni prevodovkou, co si tak pamatuju z konfiguratoru.