Na netu je spousta replik facelift světel na e39, který maj ovšem jen manuální štelování sklonu světel přímo na světlech. Nevíte někdo jestli je možný tam nějak implantovat motorek ze stávajících předfacelift světel, aby se to dalo štelovat z přístrojovky??? Případně jak moc je to náročný udělat.Díky.
Snad by to mohlo jít nějak jednoduše přehodit bez nějakých větších úprav. Četl jsem že si měl podobná světla a měl v nich měl HID xenony, šly tam výbojky bez problémů uchytit těmi pérky na uchycení žárovky? Když jsem je tam dával místo H7 tak se musela upravit objímka, odřízla se část do který se nasouval štekr.
Měl jsem dvoje origo Hella tam jsem musel upravit ten držák žárovky (štekr) přesně jak jsi psal - uříznutím. Pak jsem měl repliky a tam to bylo origo na H7 tak že tam nebyl problém
Jasně, tam se výbojka přidělá klasicky jako žárovka pomocí pérek a je to. Uvidim jak se poperu s tim motůrkem, trochu se bojim abych až vyndam ten chromovej vnitřek abych tam něco nedojebal. No uvidíme. Motůrky vyndam ze starejch světel a jestli budou pasovat do těch replik se uvidí, nejhůř se naštelujou šroubem na fest a po prdeli.
Jojo, měl si pravdu, šlo to sice s nervama protože třeba vyndat konektor od motůrku co je ve světle a nezlomit ho je nadlidskej úkol, ale nakonec se to dá dohromady a kupodivu to i funguje.