Zjistil jsem z návodu, že se dá údajně nějak nastavit klíč, aby když si s ním odemknu, nastavil teplotu klimatizace, zapnul světla, spravil nastavení sedačky a zrcátek a co já vím co ještě všechno. Jak je to doopravdy, co všechno to umí a hlavně jak se to dělá???
Díky
Co rožnou světla, to je samozřejmost, ale třeba taková funkce jako "bezpečná cesta domů" - auto ti posvítí ještě po zamčení třeba na 30s světlama.... když do auto sedneš, samo se nastartuje, rožně světla, pustí oblíbenou hudbu, zapne výhřev sedaček a klimu, ženská z navigace tě pozdraví a popřeje hezký den... jenom ten blbej pás si budeš muset zapnout sám
diagnostika není potřeba, nevím sice přesnej postup, ale nastavuje se pouze otáčením v zapalování a mařkáním dálkového ovládání, sám jsem to dělal asi před 4 roky ale už jsem to zapomněl, pokud jich nastavuješ víc, musíš to udělat hned zasebou
Speedy20V píše:Co rožnou světla, to je samozřejmost, ale třeba taková funkce jako "bezpečná cesta domů" - auto ti posvítí ještě po zamčení třeba na 30s světlama.... když do auto sedneš, samo se nastartuje, rožně světla, pustí oblíbenou hudbu, zapne výhřev sedaček a klimu, ženská z navigace tě pozdraví a popřeje hezký den... jenom ten blbej pás si budeš muset zapnout sám
tohle vše znam, ale mluvim o úplně něčem jinéém!!
Chci abych když auto odemču dalkou se mě na to rozsvitili světla, něco jako Follow me home, ale přesnějo " Follow me CAR "