Sorry za takový lamácký dotazy, ale zkoušel jsem to všechno různě pomačkat a výsledek nic moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - velká navigace 16:9 - návod?
-
Speedy20V
- Klubové ID: 1718
Měl by někdo někde návod jak tuhle potvoru ovládat? Co třeba když mám puštěné CD a chtěl bych skladbu posunout o kus dál, nebo co já vím vidět kolik písniček je na albu, nedejbože jejich názvy, nebo třeba u rádia mi chybí spoustu funkcí... Zdá se mi, že na pravé straně mám moc čmudlíků a nic moc neumí dělat 
Sorry za takový lamácký dotazy, ale zkoušel jsem to všechno různě pomačkat a výsledek nic moc
Pokud máš multifunkční volant, tak tím samým tlačítkem, co přeskakuješ skladby, tak při delším přidržní posunuješ dopředu nebo dozadu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
KamilAC
- Klubové ID: 870
Jj, ten princip je dá se říct stejnej jak u jakýhokoliv jinýho rádia... Jinak disponuju návodem na 4:3, je jiná obrazovka menu, ale zbytek je vesměs stejnej.Vlasta píše:Pokud máš multifunkční volant, tak tím samým tlačítkem, co přeskakuješ skladby, tak při delším přidržní posunuješ dopředu nebo dozadu.
-
Birkoff
- Klubové ID: 989
Koukni sem : http://www.meeknet.co.uk/E38/