najde se mezi vámi znalec E39, který by byl ochoten v příštích dnech se se mnou sejít v Autecu ve Stodůlkách za účelem prohlédnutí vozu před koupí? E39 bude moje první BMW, nemám zkušenosti a raději bych si nechal poradit od někoho, kdo ví. Návrhy a podmínky prosím pomocí SZ.
Pokud to nevyjde u koncernového prodejce, tak dovezu. Tady mám jistotu původu a asi lepší možnost kontroly před koupí. Nemluvě o tom, že 700 m a 700 km je taky rozdíl
eldat píše:Pokud to nevyjde u koncernového prodejce, tak dovezu. Tady mám jistotu původu a asi lepší možnost kontroly před koupí. Nemluvě o tom, že 700 m a 700 km je taky rozdíl
S kontrolou souhlasím, aby se ti nestalo že se tam táhneš, jen proto, abysi zjistil, že je to totalka....
Ale cenově se dostaneš jinam.... Koukni do sekce Zkušenosti se servisy a prodejci, tady hodně lidí tahá auta a jsou spokojeni. Vyhlášený je M3maniac....
eldat píše:Pokud to nevyjde u koncernového prodejce, tak dovezu. Tady mám jistotu původu a asi lepší možnost kontroly před koupí. Nemluvě o tom, že 700 m a 700 km je taky rozdíl
No tak to je tvuje nazor. Ja bych si v CZ u BMW nekoupil ani kolo. Jsou to podvodnici a loupeznici.
myslim, že když poprosíš "libovku", rád ti pomůže..
E 39 zná hodně dobře a rozumí jim! A navíc zná dobře všechny postupy a kontroly v AuTecu a i některý lidi tam tak by to mohl hodně pomoct.. Dej mu nějakou motivaci a uvidíš..