Zdravím,
řeším jeden problém.
Mám e39 před FL a postupně na ní dodělávám FL.
Všechny konektrory už mám předělané na FL světla, v tom by problém nebyl..
Můj problém je v tom, že nevím jakým způsobem drží xenon ve světle.? Nemohl by mi někdo vyfotit zadek FL světla s zadělaným xenonem?
Moje světlo vypadá ze zadu takto:
Výbojky by měli být stejné jak u FL tak i před FL. takže jsem si tam zkusil výbojku a pasuje tam ale nijak nedrží.... Asi by tam měl být nějaký kousek plastu něco co se otočí a zacvakne výbojku v parabole.
Koukal jsem do ETK ... a nikde nenašel žádný držák výbojky... je tam za výbojkou jen ,,low beam cover'' což je jen gumová prachovka přes parabolu ke konektoru od měniče....
Je možné aby měl před FL jiný měnič než FL?
Protože u před FL světla je výbojka držena v parabole pomocí takového plastového kroužku, který je 3x prošroubován k parabole.
... ta trojka z prvního obrázku je jen víčko přes přehazování clony.....
Nemá někdo ten prstýnek na prodej?.. Nebo alespoň to číslo dílu, jestli se to ovšem jako samostatný díl prodává....popřídě foto... abych věděl po čem pátrat....! Díky
čau kamo zda se ze resis podobny problem jako ja pred rokem,na me e 39ce pred facelivtem ktera mela obyc.halucinogeny nekdo nafaral ds2ky a to takovym zpusobem ze by se zato ani svine nemusely stydet...svetlo me prestalo svitit a ja oddelal kryt kterej byl samosebou vyroby vlastni od puvodniho majitele.za krytem me cekalo prekvapeni na objimku ds2ky nekdo tavnou pistoly nalepil kus plechu s otvory a pres ty se zasroubovaly vruty do zrcatka... no hnus....vse se samosebou rozpadlo a zarovky se jen povalovali ve svetle .jediny zpusob jak to dat do poradku bylo vystruzit krouzek z plastu mezi zarovku a to clonitko coz se me podarilo a vse jsem prichtil pres inteligentne vytvarovany plisek rovnež vruty jinak to neslo...nevim zda ti toto nejak pomuze ale ja tam mel krutej bastl a ten jsem se snazil nejak sprovoznit....marcus007
součástí to není, jen já když to koupil tak tam byly speciálně doslova hozený H7 ktrý tam lítaly a já taky přemýšlel jak to tam má originál být. proto jsou ty plastíky nasazený v té gumě.