Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Neposouvá se střešní okno...
Zdravím! Když jsem kupoval E34, tak nešla posunout střecha. Šla jen nahoru. Ujeli jsme pár kiláků a najednou jí to šlo... Jako kdyby tam vadilo tapecí, ale nevypadá, že by to někde přečnívalo. Přijde mi, že dokud se auto dostatečně neohřeje, že to nejde. Nemáte nějakej tip, čím by to mohlo být? Prý je to častá závada jsem slyšel. Ale tady na foru o tom toho moc není....
Díky předem.

-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
Jenom takový dotaz - nemáš problémy s baterkou? Není stará a nedrží kapacitu?
Mě při vypnutém motoru taky neotvírala, nebo otevřela, ale už nezavřela. Až po nastartování a ujetí pár kilometrů. Ten elektromotor na šíbru má docela velký odběr...
Edit Admin:
Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.
Mě při vypnutém motoru taky neotvírala, nebo otevřela, ale už nezavřela. Až po nastartování a ujetí pár kilometrů. Ten elektromotor na šíbru má docela velký odběr...
Edit Admin:
Nekopírujte poslední příspěvky. Prosím, dodržujte pravidla této sekce.
-
- Klubové ID: 1712
- Kontaktovat uživatele:
Já v létě měnil šíbr a jebal se s tím celé dopoledne. Když jsem ten nový chtěl otestovat, tak se ani nehnul. Hodinu jsem bohoval, dorazil kamarád s e46, půjčil mi svůj spínač ze šíbru a taky nic. Když jsem to pak nastartoval a couvnul do garáže, najednou to šlo. To byla úleva. Taky se mi stávalo, že při popojíždění po městě a neustálém parkování a startování, mi na chvilku nefungoval el. posun volantu a sedačky u řidiče. Po ujetí 2 - 3km opět vše v pohodě.
Mám tam baterku (Honda), se kterou jsem to už koupil. Asi už nedrží kapacitu a pokud něco dělám v autě (furt se rozsvicí vnitřní osvětlení), lezu do kufru, atd., tak za hodinku už šíbr neotevřu. A jednou jsem to ani nenatočil (jen relé cvakalo). Pak stačí 1/2 hoďky na nabíječku a je zase vše OK.
Mám tam baterku (Honda), se kterou jsem to už koupil. Asi už nedrží kapacitu a pokud něco dělám v autě (furt se rozsvicí vnitřní osvětlení), lezu do kufru, atd., tak za hodinku už šíbr neotevřu. A jednou jsem to ani nenatočil (jen relé cvakalo). Pak stačí 1/2 hoďky na nabíječku a je zase vše OK.