víš jak to bylo za komančů... pochybuju že do náklaďáku se kterým bude celej den rozvážet rohlíky bude tankovat 20l.alespoň co já mám zkušenosti tak do firemních/rozvážkových vozidel se vždy tankuje full.
To já už sem u jedný nejmenovaný pumpy narval do E39 76 litrů a to sem tam ještě tak 3-4 litry měl. V Chorvatsku dokonce 81 litrů. Takže až se vám stane něco podobnýho tak je jasný že ty pumpy dělaj tunely na lidi a obloukem se jim vyhnout. Rozhodně to neznamená že tam ty litry máte. Takže asi tak nějak pro ty co sou rádi kolik že navíc se jim vejde do nádrže.
keby si tam mal 20-30l benzinu,tak to je problem, ale takto by malo stacit dotankovat dieslom...vzdy to na pumpe tak robili,ked sa niekto sekol a este som nepocul nikoho sa prist stazovat,ze sa mu to tym pokazilo....druha vec bola,ked dal niekto plnu....to musel ist vypustat...
Maxiczech píše:Newim jak kdo má velikou nádrž, ale mě počítač ukazoval na dojetí 3km, v nádrži totálně sucho a natankoval jsem až po hrdlo 75 litrů.. To nemění nic na tom, že bych ten benál vylil a v pohodě a s úsměvem zahodil 500,-. Kč. .... Těsně po totáči jeden maník natankoval benzín do Avie. Také si toho všiml až po chvilce. Nevim přesně kolik tam měl nafty a kolik tam nablil benálu, ale výsledek byl děsivej. Garážmistr na něj, ať to dovalí na plac, že mu to pořešej. Šlo ani né o 20 km. A ty ocelový rány z motoru, když přijel.. To šel mráz po zádech..
Při tak malym množství to vůbec nevadí,takhle si za to pětikilo může zase natankovat....
No a s tou Avii,ty zvuky jsou normální,ještě nikdy sem neviděl normální Avii co by nevydávala divný zvuky
No já jsem natankoval do dieselové Astry náhodou cca 20L benzinu,pak jsem to dotankoval doplna a jelo to úplně normálně,jen když jsem zastavil,tak byl pak problém nastartovat a musel jsem počkat až schládne motor a ozvou se žhaviče,pak už to zase jelo.Nakonec jsem to dotankoval úplně a nebyl problém.
Co jsem ale slyšel,tak je prej dobré tam při větším množství benzinu nalit trochu mot. oleje,ale nevím nevím......
pavel530d píše:No já jsem natankoval do dieselové Astry náhodou cca 20L benzinu,pak jsem to dotankoval doplna a jelo to úplně normálně,jen když jsem zastavil,tak byl pak problém nastartovat a musel jsem počkat až schládne motor a ozvou se žhaviče,pak už to zase jelo.Nakonec jsem to dotankoval úplně a nebyl problém. Co jsem ale slyšel,tak je prej dobré tam při větším množství benzinu nalit trochu mot. oleje,ale nevím nevím......
když tam naleje flašku m2t tak určitě nic nezkazí ba naopak