takze ja mam taky jeden... po nastartovani mi tak cca minutu srší v alternátoru..(resp. jde to nejspis z nej..) jakmile se to ohreje tak to prestane...kdyz je ohratej motor, tak to nedela ani po startu...jen za studena... nic mi nikde neblika ani nesignalizuje... zadny jiskry nevidim, jen takovy zvuky, jako kdyz srsi v elektromotoru... dik za cenne rady.. :-DD
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Srší v alternátoru po startu
-
Rydlas
- Klubové ID: 893
Zdarec, tak tu máme ziminku a dotazy na foru litaj jak divy.. 
takze ja mam taky jeden... po nastartovani mi tak cca minutu srší v alternátoru..(resp. jde to nejspis z nej..) jakmile se to ohreje tak to prestane...kdyz je ohratej motor, tak to nedela ani po startu...jen za studena... nic mi nikde neblika ani nesignalizuje... zadny jiskry nevidim, jen takovy zvuky, jako kdyz srsi v elektromotoru... dik za cenne rady.. :-DD
-
mika_hakkinen
- Klubové ID: 1487
- Kontaktovat uživatele:
-
mika_hakkinen
- Kontaktovat uživatele:
-
mika_hakkinen
- Kontaktovat uživatele:
-
klenot
- Klubové ID: 2411
Můžou to být i ložiska ne?
Lepší je vyměnit celej reg. napětí. Tady prodávaj autoelektro díly: http://pospisilmiroslav.cz/ Stačí vědět značku a číslo altíku.
Kupoval jsem tam regulator na fiat
Lepší je vyměnit celej reg. napětí. Tady prodávaj autoelektro díly: http://pospisilmiroslav.cz/ Stačí vědět značku a číslo altíku.
Kupoval jsem tam regulator na fiat
-
Luckysheck
- Klubové ID: 1924
- Kontaktovat uživatele:
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Kuci jelikož teď zrovna řeším repasy altíku na mojí 328 tak se s vámi podělím. Volal jsem do BMW a žádné ND na alternátory tam kromě nějakého relátka nemají nebo mi to aspoň takto řekli. Náhradní díly seženete u autorizovaných servisů BOSCH ceny ložisek na můj 140A jsou následující:
přední ložisko: 523 kč, zadní ložisko 139 kč
Uhlíky jsem zatím nezjišťoval ale nemyslím že by měli být nějak drahé.
A ještě doplním, co vše je vhodné při repasy vyměnit? Stačí ložiska a uhlíky? A je tu někdo kdo tu repasi absolvoval? Zajímá mě jestli je tam nějaké úskalí a jestli mi na stažení ložisek stačí obyč 3 ramenej stahovák?
Díky
přední ložisko: 523 kč, zadní ložisko 139 kč
Uhlíky jsem zatím nezjišťoval ale nemyslím že by měli být nějak drahé.
A ještě doplním, co vše je vhodné při repasy vyměnit? Stačí ložiska a uhlíky? A je tu někdo kdo tu repasi absolvoval? Zajímá mě jestli je tam nějaké úskalí a jestli mi na stažení ložisek stačí obyč 3 ramenej stahovák?
Díky
-
Luckysheck
- Klubové ID: 1924
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi dělá od té doby, co jsem autí koupil.
Najel jsem na to cca 50 tis. km a vše je v poho. Vyprdni se na to.
Až se něco vysype, tak to řeš. Dobíjí, tak ho nech sršet. Těch 5 minut před startem nikoho nevyvede z míry.
Až přestane dobíjet, tak tady je phone na maníky, co ti udělají repasy do druhého dne.
Jen si ho musíš sám vyndat a dovalit jim ho na ponk.
Tel.: 274 860 111. Je to v Horních Počernicích na Náchodské ulici vedle elektra v průchodu.
Komplet repase vyjde na 3.500,- Kč. 2x ložisko je za 800,-.. Regulace s uhlíkama za 1500,- + práce. Druhej den hotovo. Pokud máš Bosch nebo Valeo, tak se to určo vyplatí. Nebrat no name za 2.500,- novej.
To bych tam nedal.
Najel jsem na to cca 50 tis. km a vše je v poho. Vyprdni se na to.
Až přestane dobíjet, tak tady je phone na maníky, co ti udělají repasy do druhého dne.
Jen si ho musíš sám vyndat a dovalit jim ho na ponk.
Tel.: 274 860 111. Je to v Horních Počernicích na Náchodské ulici vedle elektra v průchodu.
Komplet repase vyjde na 3.500,- Kč. 2x ložisko je za 800,-.. Regulace s uhlíkama za 1500,- + práce. Druhej den hotovo. Pokud máš Bosch nebo Valeo, tak se to určo vyplatí. Nebrat no name za 2.500,- novej.
To bych tam nedal.