kuci jak to poznám? nějaký příznaky... auto mi jede v poho, nic nedělá žádnou neplechu, ale skoro vůbec netopí a kdosi tu řekl že by to mohlo být i tím... dík za info
Řeknu to zjednodušeně. Většinou to tlakuje do vody - máš tvrdé hadice a vyhazuje to vodu z expanzky (necháš motor vychladnout a otevřeš expanzku, tak to vypustí bublinu, v horším případě to vyhodí ven i vodu) a když už je to hodně, tak se ti klidně začne mlžit čelní sklo, protože začne prolínat radiátor. A nebo máš vodu v oleji - dělá se emulze na měrce. Ale jestli se ti motor chová normálně, tak spíš bych rozdělal a vyčistil elektomag. ventily, které pouští vodu do radiátoru, u E34 se někdy zasekávají. Jsou pod kapotou před řidičem.
Přesně tak. Sice máš TDSo, ale hned bych v tom hlavu neviděl. U mě před barákem jsme se bavili o těch ventilech, tak je zkus nějak pořešit. Zeptej se na ně jaraxa. Jinak parádní nadpis TDS Forever
zkus to elektrické čerpadlo pod ventilama topení případně ty ventily.pokud se ti motor nomálně ohřeje na provozní teplotu a drží jí bez problému tak bych problém v hlavě nehledal,mně to normálně topilo i s prasklou hlavou.
njn, ani voda v oleji ani nic takovýho se u mě neděje ani hadice... je sice fakt že když jsem měnil termostat tak veškerá voda z expanzky a z chladiče byla čistá a když jsem potřeboval vycucnout trocha vody z motoru tak v tom byl olej, ale nic jinýho - jedinný co ta mrcha dělá že netopí no - teda topí ale sakra málo tak že fanda topí jak kachláky...
budu muset toho jardu ale ted troška krize, není moc práce a tak i peněz... ale díky za rady... snad se zbavím problému a tdsa...