Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odtah e34 touring 550km

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
matej525

#41 Příspěvek od matej525 »

to se muze vyhledove hodit, pokud je to opravdu zamknuty dvojite.... coz jsem si vzpomel ze bohuzel asi je, pokud to tedy od dveri spolujezdce jde a ja mam pocit ze jo, ze jsem ten klicek pri zamykani drzel nadoraz... zamykal jsem to poradne, aby mi to nikdo nevykrad, ze...

Caris píše:
Holly píše:To bude zapeklité, jestli máš immo a dvojitý zamčení, no šroubovákem to asi nepude 8) ... Jedině se dostat do auta, poodpojovat baterku a centrál a zkusit to šroubovákem a když ani to nevyjde tak oddělat tapecy, vymontit motorky centrálu a zkusit to otevřít zevnitř manuálně. Mi nikdo neříkejte že když auto zamknete na doublelock tak už nikdy neotevřete dveře :wink: Btw to že ti to nešlo odemykat klíčem bych tipoval na mikrospínač v mechanismu zamykání...

pod zadni sedackou jsou draty k ridici jednotce centralu. Takze kdyz vyndas zadni sedacku najdes ty spravne draty pripojis na ne + tak se ti dvere otevrou
matej525

#42 Příspěvek od matej525 »

jinak bavoraci1 vymysleli, ze to udelame tak, ze do auta vubec nepolezeme - jen odbrzdime automat zatahnutim za to tahlo za ktery taha zevnitr paka, coz mne idiota mohlo taky napadnout - to je nejlepsi. jen doufam, ze jsem nezatahnul rucku :) to uz si vazne nevzpomenou, mozna v te paranoie jsem to udelal, prave proto aby to nikdo nemoh snadno odtahnout, ale nevim.. pri nejhorsim rozbijem to okynko sutrem, no :)))

kazdopadne budu se do toho muset nejak dostat az to budu mit doma, stejne... takze dalsi rady jak se tam dostat jedine ocenim...

znicit zamky nevadi, kdyz pujdou vsechny pryc....
1Roumen

#43 Příspěvek od 1Roumen »

myslím že není 2x vhodné tady radit jak se do auťáku dostat a ještě snadno!Tady si to přečte kdokoli a to si potom nemusíme ty naše car vůbec zajištovat a nechat je rovnou otevřený!!!Tak prosím lidi rady jak se dostat dovnitř bych raděj nechal bud na tel,email a podobně a né kurňa tady!!! 1R
Holly Moderátor
Moderátor

#44 Příspěvek od Holly Moderátor »

1Roumen píše:myslím že není 2x vhodné tady radit jak se do auťáku dostat a ještě snadno!Tady si to přečte kdokoli a to si potom nemusíme ty naše car vůbec zajištovat a nechat je rovnou otevřený!!!Tak prosím lidi rady jak se dostat dovnitř bych raděj nechal bud na tel,email a podobně a né kurňa tady!!! 1R

Zatím mu tady nidko neporadil nic konkrétního a rozbití okýnka nebo odemčení šroubovákem, no, myslím že to napadne každýho vola když de krást auto :wink: Když už ho ukradne tak jak ho odemčít celý, na to v garáži přinde sám :wink: Ale pravdu máš, rozebírat to nemusíme kdyby tady byla nějaká smažka která se chce project v pořádným autě :evil: Jinak jako zabezpoečení doporučuju pryč se zámkama a fólie proti rozbití na sklo, to odradí lecjakýho čuráka :mad:
Shelby

#45 Příspěvek od Shelby »

matej525 píše:jinak bavoraci1 vymysleli, ze to udelame tak, ze do auta vubec nepolezeme - jen odbrzdime automat zatahnutim za to tahlo za ktery taha zevnitr paka, coz mne idiota mohlo taky napadnout - to je nejlepsi. jen doufam, ze jsem nezatahnul rucku

no myslim že odbrzdit automat jaksi nepujde protože musíte zároveň šlápnout na brzdu pokud se nepletu (automat nemám a když snim náhodou jedu tak šlapu na brzdu automaticky) a zabržděný zadní kola ručkou nejsou až takový problém, naviják to přetáhne, spíš se modli aby si měl ty přední kola opravdu rovně
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Brátn Moderátor »

no jen aby po tobě potom policajti nechtěli (např na tý váze), abys jim auto otevřel třeba na vin nebo něco podobnýho, no už vidím jak před nima práskneš šutrem do okna s omluvou, že nemáš klíče :lol:
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
landys
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od landys »

Tak thread ještě není uzavřený, nejspíš to ještě v Čechách nemáš, tak jsem tu se svou přátelskou nabídkou...
Platí ale až po vyčerpání ostatních zde zmíněných možností, jako nouzovka a výpomoc kolegovi!!!

Moje cena je tedy 5 tisíc za předpokladu zde zmíněného, tedy že auto nemá víc, najedu se soupravou do 1300 km a vše proběhne v pohodě.
V ceně je zapůjčení podvalu (chtějí 500,-), večeře, snídaně, sváča a oběd :-) , naložení, odvoz, 17 hodin práce, atd.
V ceně není řešení dalších neplánovaných komplikací, tedy placení za vyšší váhu, za komplikace s dokumenty od auta, atd. Taky doufám, že nebude zamčený volant s koly v rejdu, to bychom to heverovali a kurtovali o hodinu navíc.

Do E34 se leze násilím zámkem, který se pak buď protočí a nebo rozlomí, na 80% ale zničí. Rohodně ne jen šroubovák, je potřeba dost páka. Přitom by to nemělo jít, kdysi jsem na to koukal a násilím by se to mělo jen protočit dokola a neodemknout. Mě už E34 úspěšně ukradli, tak vím o čem mluvím. Je tedy na tobě, zda zámek zrušíš, nebo vyměníš všechny včetně kastlíku. Na E34 už se špatně zámky přestavují. Jinak se do jiných BMW umím dostat solidněji, ale E34 jsem nezkoušel, ač jsem ji měl 5 let. Neporadili ani v BMW, i tam znali tu mou mírnější metodu.
Spíš doporučuji boční okénko, na vrakáči se určitě sežene. Přední stojí 3 tisíce, ale hlavně by se tam za jízdy pak nadělalo.
Zámkem pravých dveří se zámky nesejfnou, takže by čudlíky ven snad šly.

Takže když bude nejhůř, popřemýšlej o té ceně. Z vlastní zkušenosti z minulého týdne ti můžu říct, že je to stejný jako taxíkem z Prahy do Liberce a zpět. Nebo ze zkušenosti ne starší než 24 hodin je to cesta přibližně tam a zpět vlakem :D

Dneska jsem jel okolo, byl jsem si o kousek dál vlakem pro o moc větší auto a teď jsem dorazil. Ještě ho dopravím za Prahu, schrupnu si a večer bychom mohli jet. Tak se kdyžtak ozvi na ICQ.
A jestli tady někdo umí poradit nepo by chtěl pomoct, může si udělat výlet s námi ;-)
Brilantis
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Brilantis »

Možná by stačilo nadzvednout zadní kola a pod ně strčit nejaký ty těhovací kolečka ??

Takhle jsem jednou natahoval octávku bez zadní nápravy
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Legend1 »

matej 525: Jestli jsi to ještě nepřivezl, tak mohu nabídnout odvoz za 5600 včetně půjčení plaťáku v půjčovně Praha 4 - Libuš, jsem z Prahy. Určitě se do toho dostanu, ale nechci to psát veřejně jakým způsobem. tel 739216300
mari

#50 Příspěvek od mari »

Za 5 kč kilometr, to je bomba. Uložim si kontakt kdybych potřeboval odtah. Snad to nevadí.
Legend1
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Legend1 »

mari píše:Za 5 kč kilometr, to je bomba. Uložim si kontakt kdybych potřeboval odtah. Snad to nevadí.

Nevadí, normálně bych jel za 6kč plus 600 plaťák, vzhledem k tomu, že teď nemám co na práci, tak bych jel i za těch 5. Pro doplnění mám řidičák B,C,D a E, takže ok.
landys
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od landys »

Jak vidíš, já mu to nabízel za 3,50 Kč na kilometr, protože je to náš klubový kolega v nouzi. Pokud se někomu rozsype auto, je to vždycky nemilé a ten automat asi levný nebude :-(
Už je ale po všem, právě psal, že už je doma (pardon, dovolím si ho citovat):
"ahoj, jsem tu, auto mam v garazi, dovezl;i jsme ho... nakonec to bylo 1231km astalo mne to () ... dostat se do auta, otocit volantem a nalozit trvalo dohromady asi hodinu a pul "
Takže tak jak jsem předpokládal, kilometrů trošku víc, já bych to měl s dojezdem do Jablonce opravdu přes 1300 a nakládka byla fakt složitá, i když s ním byli profíci - šikulové a podařilo se narovnat volant.
Já bych to asi jednoduché neměl - ten podval si ten člověk co ho půjčuje nechal papírově stáhnout na 1,8 tuny, takže i když má něco přes 400 kg, za celkovou váhu by mě mohli BAGouni svléknout z kůže :-(
Moje číslo si ale nepište, tohle fakt melouchem dělat nebudu a už vůbec ne za "třipade na kilák" :lol:
mari

#53 Příspěvek od mari »

To bylo asi takový dobrodružství toma Sawyera :-)
pavel530d

#54 Příspěvek od pavel530d »

Hele já jsem asi před měsícem měl problém v Itálii,když jsem se vracel domů auto mé přítelkyně prostě umřelo BMW 530d Touring 2001,no a řešil jsem co a jak.Nakone to dopadlo tak,že jsem si zjišťoval na pojišťovně jak velkou mám asistenci v rámci pov. a hav. poj.Rámec byl kupodivu dohromady 25000,- tak jsem cinknul na Global asistance a odtah 650km domů mě nakonec stál 5000,- plus ten rámec.
Doporučuji pokud máš povinné ručení od normální pojištovny,taksi zjisti jakou máš asistenci a možná se vejdeš a budeš to mít bez starostí.
Je to jen taková rada.
Jinak pokud by někdo chtěl,tak mám na firmě odtahovku a vlek cena za km je od 8,- bez DPH při odvozu dvou aut, jinak jeden kus dokážem jet za nějakých 10 - 11,- bez DPH
jirikuchytil

#55 Příspěvek od jirikuchytil »

Holly píše:jestli máš na kouli 2tuny tak je to v pohodě, i 530tour má pohotovostní hmotnost jen necelejch 1600kg :wink:

Teď jsem se vážil na nálkadní váze s E34 combi, 525 TDs a měl jsem 1620 kg s polovinou nádrže /40 kg/. A na kouli mám 1900kg.

Jiří
coca

#56 Příspěvek od coca »

Myslim ze nejednodusi reseni je domluvit se s nejakyma dovozkarema a jak pojedou zpet tak ti to muzou stahnout.. aspon mi to tak resime...
matej525

#57 Příspěvek od matej525 »

Vse uz je vyreseno, auto mam, vcera jsem koupil novy kliky a dnes nebo nekdy budu instalovat, pak diagnostika a jinak servis automatu, pokud se nezjisti ze je to jenom komp.

coca píše:Myslim ze nejednodusi reseni je domluvit se s nejakyma dovozkarema a jak pojedou zpet tak ti to muzou stahnout.. aspon mi to tak resime...

ano, s tema jsem se puvodne dohodnul, rekli mi ze auto privezli do jiloveho a prevezou ho kam budu chtit, pak to neustale odkladali a nakonec jsem zjistil ze auto je stale tam kde bylo, tak jsem si ho okamzite privezl tady s pomoci bmwkolegu z fora :)
Odpovědět