Jurimir píše:takže výsledek je 0, zero, nic! Asi ten převodník kopnu do řiti. Je to nejnovejší ELM 327 chip, který si rozumí se vším, jen s BMW ne. A přitom psali, že BMW zvládá v pohodě. Mám E39 2001, takže full OBDII. Ani jeden z výše uvedených prgramů mi na BMW neseděl. CarSoft 6.5 psal Bad communication, další softy se taky dostali jen před ECU, ale do ní ne. Dokázal jsem přečít leda tak kolik je v autě hodin a ještě jeden údaj. Tu INPU jsem nerozchodil. Vše, co jsem dostal od Dextera jsem zkoušel. Je to verze 5. Instalace proběhla v pohodě, jen mi při spuštění SW Windows vyhodí chybovou hlášku. Asi koupím GT1. Chci mašinu na BMW prioritně, když to bude umět i jiný auta, proč ne. Hlavně nedisponuji COM portem, takže buď USB nebo třeba i bluetooth.
Co som sa dopocul nedavno je ze ELM vobec nefunguje u vacsiny BMW. Myslim ze to mas trosku pomatene. Carsoft funguje len s prevodnikom carsoft, P.A. soft s prevodnikom bmw scanner, a INPA zas potrebuje prevodnik EDIABAS. AK chces nainstalovat inpu, je potrebne dodrzat urcite kroky a podla interface aj zmenit nastavenie v ediabas.ini na STD:OBD
Takze s ELM interface nic z toho nerozchodis. GT1 samozrejme bezi cez DK yellow head alebo OPS a laptop IBM T30 - cez UNIX. Da sa vsak rozbehat aj na xp, prevodnik potrebujes ADS/Ediabas (tot moj system) alebo specialne uprevenym VAG KKL interface (veru, dobre citate

).
Vacsinou plati, ze pre vsetky tieto srandy potrebujes realny COM port, pretoze USB to COM a PCMCIA karty bud nepracuju spravne a spolahlivo, alebo nepracuju vobec.
Ak by si mal zaujem o GT1 za dobru cenu, daj vediet cez sz.