Ženu napadlo, zajet dopoledne do německa pro nějaké kraviny do domácnosti. Tak jsme teda vyrazili. ¨
Bylo trošku mokro a slunečno, a po dojetí prvního auta to začalo. Díky slunci ta sračka na skle okamžitě schnula a po prvním ostřiku a setření okna stěrači ani nechtějte vědět, co jsem viděl. Nebo spíš neviděl...
Zadní okno ostřikovalo, přední nikoliv. Co se děje říkám si. Mám výhřev trysek, zamrznuto být nemůže. Zastavil jsem u pumpy, koupil Glacidet a po dolití řekl ženě, ať ostříkne sklo. Takovej gejzír z pod tapecu haubny jsem ještě neviděl. Odchlípnu jej a bylo to jasné. Hadička se mi normálně rozpadla v ruce!!!
Poté již ostřik (mokření) skla probíhalo za jízdy Mattonkou ze šíbru. Připadal jsem si jak Homolkovi v Embéčku. I když ti neměli šíbr.
Po dojetí do D, jsme zastavili u prvního obchodu KFZ AUTOTEILE a díky bohu měli 3m hadičky. Stála asi 2,-€.
Pak už následovalo po návratu domů a vypleskání dvou Mattonek na stírání skla, převlečení do montérek a práce asi na 45 minut. Než žena vybalila nákup a uvařila oběd, bylo hotovo.
Nyní mám sklo jako křišťál a hadičky k ostřikovačům jako z fabriky. Ještě zbývá omýt ten zalepenej motor od Glacidetu, ale to až opadnou mrazy...