Cau kluci,
pri jaky prilezitosti se zapina vyhrivani zrcatek?
Auto jsem rano nechal 20 minut nastartovany,
a zrcatka stale zamrzla....Jedu dal, a stale zamrzla...
To se nekde zapina?
Diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 zrcatka
-
- Kontaktovat uživatele:
Bavili sme se o tom tady nekolikrat....ono se to malo pouziva, tak se tu tapalo...ale melo by to byt zapnute kdyz dat kolecko nastaveni teploty u ridice ma max...v ty poloze tak jako cvakne....a melo by to bejt zapnuty:-)
Ja jeste nemel cas to poradne vyzkouset....buh vi jestli to po 19 letech funguje:-D
Ja jeste nemel cas to poradne vyzkouset....buh vi jestli to po 19 letech funguje:-D
Tickerow píše:Bavili sme se o tom tady nekolikrat....ono se to malo pouziva, tak se tu tapalo...ale melo by to byt zapnute kdyz dat kolecko nastaveni teploty u ridice ma max...v ty poloze tak jako cvakne....a melo by to bejt zapnuty:-)
Nemlž to je pi....na! zapínají se hned se zapnutím klíčku.pokud ti to nefunguje tak je nemáš vyhřívaný.řešilo se to tu asi před 14 dny.tak hledej.
-
- Kontaktovat uživatele:
tds píše:Tickerow píše:Bavili sme se o tom tady nekolikrat....ono se to malo pouziva, tak se tu tapalo...ale melo by to byt zapnute kdyz dat kolecko nastaveni teploty u ridice ma max...v ty poloze tak jako cvakne....a melo by to bejt zapnuty:-)
Nemlž to je pi....na! zapínají se hned se zapnutím klíčku.pokud ti to nefunguje tak je nemáš vyhřívaný.řešilo se to tu asi před 14 dny.tak hledej.
Omlouvam se

Ted jsem se kouknul do manualu a tam na strane 23 se skutecne pise, ze vyhrivani zrcatek se zapoji automaticky pri klicku v poloze 2 a jsou regulovany automaticky.
Omlouvam se za mlzeni....

manual zde: http://www.fzcars.webnode.cz/news/navod-k-pouziti/