PIRKRB píše:jj uz vim je to ten z 540 ten ma 2.musim sehnat celej naraznik nebo jen ten spodek? ty narazniky mi prijdou stejny
bud celej nebo ty samotny pruduchy rohovy.. do narazniku se da vyriznout dira a pruduchy bez problemu dobastlit.. nicmene ti je asi samotny nikdo neproda.
To BMWak.. vim, ze ten naraznik mas taky, o to vic tomu neorzumim.. vzdyt prece z toho narazniku (jak 540, tak m5 a m paket) vedou od nafuku plastove pruduchy k brzdam na obou stranach, tak co je to za nesmysl se zaslepenim?
PIRKRB píše:jj uz vim je to ten z 540 ten ma 2.musim sehnat celej naraznik nebo jen ten spodek? ty narazniky mi prijdou stejny
bud celej nebo ty samotny pruduchy rohovy.. do narazniku se da vyriznout dira a pruduchy bez problemu dobastlit.. nicmene ti je asi samotny nikdo neproda.
To BMWak.. vim, ze ten naraznik mas taky, o to vic tomu neorzumim.. vzdyt prece z toho narazniku (jak 540, tak m5 a m paket) vedou od nafuku plastove pruduchy k brzdam na obou stranach, tak co je to za nesmysl se zaslepenim?
hele to netuším proč je to tak...celekem jsem nad tím přemýšlel ale nic kloudnýho mi nenapadlo.
hele to netuším proč je to tak...celekem jsem nad tím přemýšlel ale nic kloudnýho mi nenapadlo.
ja jen chtel rict, ze jsem zatim vzdy u vsech pruduchacu videl, ze je to pruchozi az k brzdam na obou stranach.. nechytils do toho jezka?
tak jsem sehnal ten z 540 je z tema vydechama ale je docela dost zhuntovanej,budu ho muset poladit.Docela me prekvapila cena chtel za nej 2500.mel jsem peugeota 206.a stal stejne
tak jsem ten naraznik vzal ke znamemu na strikani.a rekl si za to 3500.-neni to nejak moc.jeste jsem mu ukazal par skrabancu a on chtel strikat celej bok dela se to nejak do rostriku ne? Jsou to 3 dily na strikani a je to jeste tak sikovne ze fakt staci strikat jen kousky....nevite o nejake dobre lakyrne v Praze..dik (chci myt taky lestenkuuuu