Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
POMOOOC NEHRAJE MI RADIO!!!!!!!!
Cau kluci, potrebuju poradit s mym radiem navigace 4:3, mam v kufru zesak k subvoferu a nejak mi vnem zajiskrilo a ted mi nehraje v celym aute zvuk.Nevite co by stim mohlo byt???Vsechny pojistky sou OK, uz aj radio sem mel rozebrane a pojistka na origo zesilovaci je taky OK.
Uz sem bezradnej prosim poradte DIKY
Uz sem bezradnej prosim poradte DIKY
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo co
nevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý
tak bych byl rád za radu! díky
tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...
co jsem odpálil sakra? NEbo má to nějaký originál zesilovač? že by to třeba nestihal ten výkon radia a odešel do věčných lovišt?

tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...

-
Dresic píše:Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo conevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý
![]()
![]()
tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...co jsem odpálil sakra? NEbo má to nějaký originál zesilovač? že by to třeba nestihal ten výkon radia a odešel do věčných lovišt?
-
Dresic píše:Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo conevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý
![]()
![]()
tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...co jsem odpálil sakra? NEbo má to nějaký originál zesilovač? že by to třeba nestihal ten výkon radia a odešel do věčných lovišt?
kurna potřeboval bych radu