Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

POMOOOC NEHRAJE MI RADIO!!!!!!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Peasy

#1 Příspěvek od Peasy »

Cau kluci, potrebuju poradit s mym radiem navigace 4:3, mam v kufru zesak k subvoferu a nejak mi vnem zajiskrilo a ted mi nehraje v celym aute zvuk.Nevite co by stim mohlo byt???Vsechny pojistky sou OK, uz aj radio sem mel rozebrane a pojistka na origo zesilovaci je taky OK.
Uz sem bezradnej prosim poradte DIKY
PIRKRB

#2 Příspěvek od PIRKRB »

to vypada na origo zesik.jestli ho tam mas ale moc se mi nezda ze by jsi ho odpalil.
Luckysheck
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Luckysheck »

Lukyne - Knoflík VOLUME ? :lol: :lol:
Peasy

#4 Příspěvek od Peasy »

Ten uz sem skoro ukroutil!!!:D
mika_hakkinen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mika_hakkinen »

záleží co a o co se to zkratovalo, jestli to byl vstup a nebo vystup z něho
Peasy

#6 Příspěvek od Peasy »

No to prave nevim protoze to nebylo umyslny, takze nevim pres co sem skrtl, a ted sem aj zjistil ze se mi dost casto vybiji baterka asi to nevydrzela a odesla protoze kdyz se to stalo tak se uplne vybila!!!! :(
Dresic

#7 Příspěvek od Dresic »

Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo co :) nevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý :) tak bych byl rád za radu! díky :?: :?: :?:

tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...:( co jsem odpálil sakra? NEbo má to nějaký originál zesilovač? že by to třeba nestihal ten výkon radia a odešel do věčných lovišt?
Dresic

#8 Příspěvek od Dresic »

Dresic píše:Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo co :) nevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý :) tak bych byl rád za radu! díky :?: :?: :?:

tak dnes jsem zkusil jiný radio..a NIC..takže tam asi nejde napětí ani...:( co jsem odpálil sakra? NEbo má to nějaký originál zesilovač? že by to třeba nestihal ten výkon radia a odešel do věčných lovišt?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od matal Moderátor »

Pojistky jsi zřejmě zkontroloval..je to sice blbina,ale třeba jsi tohle opomenul..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Dresic

#10 Příspěvek od Dresic »

matal píše:Pojistky jsi zřejmě zkontroloval..je to sice blbina,ale třeba jsi tohle opomenul..

jj ty jsem projel jako prvníí..zajímálo by mě kde jen ten zesilovač ? :-O
Dresic

#11 Příspěvek od Dresic »

je to vprdeli, nemůžu na to přijít ani nikdo neví čím se to mohlo stát....
Dresic

#12 Příspěvek od Dresic »

Dresic píše:Zdravím, nebudu kvuli tomu zakládat nové tema...nemám ale stejný problém,, muj problém asi bude spíš pro nějakého elektrikáře ..Přestalo mi hrát radio..stalo se to tak, normálně jsem poslouchal za jízdy CD, pak dobrej song tak jsem přidal bassy a volume dorpava pořáně..., mám tam pioneer 4x50watt.....a najednou radio po pár sekundách udělalo jak kdyby dojížděl magnetofon ..uuuuaaa a konec...a nejde zapnout ani..tak kde hledat příčinu? dneska zkusím tam šupnout na zkoušku jiný. Připadne mi to jako kdyby to byl moc velkej výkon jak jsem to "osolil" a tím pádem to zatavil nebo co :) nevím no, každopádně poslouchat jak se vytaáčí motor je krása, ale přeci jen s radiem jezdit je taky dobrý :) tak bych byl rád za radu! díky :?: :?: :?:

kurna potřeboval bych radu :( kde hledat příčinu?
kott2

#13 Příspěvek od kott2 »

Skus na kabloch na radii pozriet poistky ci su OK pripadne zmerat privod ci ide do radia .Ale podla mna tam budes mat koncak odpaleny to je ten horsi pripad .Pripadne ako si pisal daj ine radio ci bude hrat
Odpovědět