Btw. V Moravanech se me na to uz nekolikrat Zikmund koukal, ale idelal je najit nekoho, kdo to ma, nebo aspon podobne zapojeny k origo navi 16:9...

THx..
skus mrknut sem:JED55CZ píše:Mam e39 r.v.97 a cca ve 2003 - co vim a je zjevny- do toho byla v origo BMW servise D dodelavana navi 16:9 plus kabelaz k TV tuneru, ktera je predelna, privodni kabel k Tuneru je rozdvojenej, na BMW interface k Ipodu.. Puvodni majitel ho tam zrejme mel i s DVD, ale nez se auti dostalo ke me, tak je to bez koncovych zarizeni, ma s tim nekdo zkusenost? Respkt. s Ipodem pripojenym v kufru pres BMW interface tak, ze komunikuje s Navi 16:9?
Btw. V Moravanech se me na to uz nekolikrat Zikmund koukal, ale idelal je najit nekoho, kdo to ma, nebo aspon podobne zapojeny k origo navi 16:9...
THx..
Tam jsem to taky sjizdel, ale mam neco krapet jinyho nez DICE..ale dikecairbone píše:skus mrknut sem:JED55CZ píše:Mam e39 r.v.97 a cca ve 2003 - co vim a je zjevny- do toho byla v origo BMW servise D dodelavana navi 16:9 plus kabelaz k TV tuneru, ktera je predelna, privodni kabel k Tuneru je rozdvojenej, na BMW interface k Ipodu.. Puvodni majitel ho tam zrejme mel i s DVD, ale nez se auti dostalo ke me, tak je to bez koncovych zarizeni, ma s tim nekdo zkusenost? Respkt. s Ipodem pripojenym v kufru pres BMW interface tak, ze komunikuje s Navi 16:9?
THx..
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=8859&highlight=