Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zapadka dveri + kontrola otevreni dveri

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tickerow
Klubové ID: 1654
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Tickerow »

Ahoj,
pomerne casto se mi posledni dobou stava, ze pri jizde mi auto zacne hlasit Door open a rozsviti se mi svetlo uvnitr....coz je v noci velmi neprijemne.
Vypnu svetlo, ale vzhledem k tomu ze mi auto taky obcas pipa nekolikrat do sekundy je to na pest...
Asi bude omackany to tlacitko na zapadce dveri...existuje nejaky trik jak to pritahnout aby to bylo ok?
Jak rikam..dela to jen pri jizde a nedela to porad..dela to hlavne na hrbolech a zatackach...
Jinak jak se vymenuje ta zapadka? Nestoji moc, ale kdyz sem ji povolil, tak zezadu je kus zeleza se zavitama a to je tam nejaky moc volny a ja se bojim ze mi to spadne dolu do sloupku a poseru se z toho:-D

Nelze to nejak odpojit od BC? aby proste auto svitilo pri otevrenych dverich, ale BC si toho nevsimal? Po vymene asi druhy nejjednoduzsi zpusob...

Dik
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od aDAm_2 »

teoreticky by ten plech se zavity co je zezadu tam měl držet, aspoň na jiných autech mi to drželo, volny je proto aby se dala seřídit jeho pozice s dveřmi ale měl by tam mít nějakou klec aby nepadl.
Tickerow
Klubové ID: 1654
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Tickerow »

Dekuju:-) Teorie je hezka, ale ja bych radsi jistotu, protoze nehodlam mit auto s dverma co nejsou zavrit:-)
Jinak kdyz uz si zminil to serizovani, tak existuje nejaky pravidlo jak by to melo byt nastavene?
Bajzik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Bajzik »

ten plech tam nedrží teda já si ho raději chytil drátkem. On ti hned po vytočení šroubů nepadne dolů, je v něm provlečen ten kabel od spínače. Docela blbě se tam ale chytá Z5.
Odpovědět