zdarec....potřebuji poradit jak vydělat Navi 4:3 ven s palubovky a jak se rozdělává ten rameček (dřevo) co je kolem tlačítek a obrazovky....budu dělat hliník paket a potřebuji rozdělat i tu navi
K tomu rámečku se dostaneš, když odděláš lištu před spolujezdcem. Mělo by tam na tebe vykouknout nějaký hejblátko. Bohužel už si nevzpomínám jak to přesně vypadá a co se s tím dělá. Sundej tu dekorační lištu a uvidíš. Třeba sem někdo dá návod v .pdf z TISu.
Ten na straně spolujezdce sundáš nejlíp tak, že vezmeš za jeho pravej konec - tzn. u dveří spolujezdce. Neboj se za to trochu vzít, podebrat ten konec prsty a pak už to jde pěkně. Ten druhej sundáš ze strany od volantu úplně stejným způsobem. Ty dekory mají na zadní straně kolíky, který se jen zasunou do plastových "pouzder".
jurasis píše:Dobrá, to jsou boční. Co ten střední? Drží jak prase a nechci nic zlomit... Pls...
Jestli máš na mysli tu výklopnou lištu, to je docela boj. Když se na ní mrkneš jakoby odspodu, drží ta lišta na dvou kolíčkách v tom pohyblivým výklopným rámečku, a je to zajištěný dvěma ozubenejma podložkama. Na nich je třeba ohnout trochu ty zoubky a pak už to jde sundat dobře. Rovnou říkám že nejlíp se to dělá když je celej držák rádia i rádio venku.
No a pokud myslíš rámeček kolem 4:3 monitoru a kolem těch tlačítek, tak ten jde v pohodě. Mrkni na ty obrázky nahoře, a uvidíš tam po bočních stranách toho rámečku takové jakoby zlaté háčky s dírkou. Stačí za ně chytit třeba kleštičkama a oba najednou táhnout směrem nahoru. nahoru k tomu prostřednímu výdechu, nikoliv k sobě. Jo a pak ještě po obou stranách toho rámečku jsou takové miniaturní šroubky zešikma našroubované, ty je třeba vytočit ven. Ale opatrně, jsou docela krátký tak aby ti nespadly dovnitř.
Zdravim,
koupil jsem bmw 530i po faceliftu a dostal jsem k tomu original navi 16:9 s dvd, kabelazi atd. Je moc velky problem to do mazlika namontovat misto puvodniho standartniho radia s CD(mechanika primo v palubovce)?
Kentaur píše:Zdravim, koupil jsem bmw 530i po faceliftu a dostal jsem k tomu original navi 16:9 s dvd, kabelazi atd. Je moc velky problem to do mazlika namontovat misto puvodniho standartniho radia s CD(mechanika primo v palubovce)?
Najdi si příslušný thread. Třeba Kamil AC (nad Tebou) to řešil...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Kentaur píše:Zdravim, koupil jsem bmw 530i po faceliftu a dostal jsem k tomu original navi 16:9 s dvd, kabelazi atd. Je moc velky problem to do mazlika namontovat misto puvodniho standartniho radia s CD(mechanika primo v palubovce)?
Chlape já už to řešil, a už jsem to sobě dvakrát a dalším třem lidem i instaloval. Když to budeš chtít instalovat, tak se mi ozvi a nějak to spácháme. Do SZ ti posílám kontakt na mně.