Ahoj chtěl jsem se zeptat.
Zvažuji koupi ojeteho BMW,obě mají najeto asi 220tis km a obě jsou vyrobeny na konci roku 96.
Jedna se o:
E36 320i M52 Cupe komplet M-Paket
E39 523i klasika
Obě jsou poměrně hezké a já mám tudíž velké dilema,poraďte svými zkušenostmi,se spotřebou,provozními náklady atd..
Díky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Poraďte ..
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
jako abych pravdu řekl =) jestli je to E36 v dobrem stavu a ve ful Mpaketu a třeba kůži, tak bych ani moc nevahal M52 je údajně velmi slušný motor s nizkymi naklady a to i v e39 natož e36. Pokud je e39 v serii, tak je to většinou humus =). Aby to trochu vypadalo, tak jen FL atd, si schlamstne pěkne penizky. Takže pokud chceš sypat, tak e39, pokud chceš jezdit, tak e36
)

-
- Klubové ID: 893
měl jsem trojku (320i s M50) a ted mám E39 523i s M52... každý auto bylo na nšěco dobrý... trojka je víc na blbnutí a nebude tě tolik bolet, když ji někde ťukneš nebo rejpneš... pětka je víc koráb, delší spojka, delší řazení větší volant, prostě víc limo...
jde o to, co od auta chceš... Designove vypada 39 modernejc, trojky se zas extremne tunej a jsou dost dobitý...seriovou trojku jen tak nevidis...
jde o to, co od auta chceš... Designove vypada 39 modernejc, trojky se zas extremne tunej a jsou dost dobitý...seriovou trojku jen tak nevidis...