Dnes to tu hltim otazkama...hledam a nic nenachazim protoze je tu toho hafec...
Zajimalo by me jestli ma bejt podtlak pod vickem na nalejvani oleje? Pamatuju si jednou ze sem to zkousel u 120 skodovky a tam byl podtlak jako svine...dnes to zkousim u 525i rv.90 a celkem jako ze nic nez neco
Cekam podtlak a ono prd...bylo to tedy na volnobeh, ale i tak by tam mel byt ne? A jestli ne, tak proc ne...a jesli to tak proc jo a cim to muze byt?
Dekuju....
Není prvního Máje? Podtlak pod víčkem na nalévání oleje v motoru? Tuto otázku jsi určitě nemyslel vážně. Tam podtlak nemůže být ani omylem. Může tam být přetlak, ale jen mírný. Pokud by byl větší, tak je motor po smrti a fouká dolů. A to je i u šáde.
mamouschek píše:Není prvního Máje? Podtlak pod víčkem na nalévání oleje v motoru? Tuto otázku jsi určitě nemyslel vážně. Tam podtlak nemůže být ani omylem. Může tam být přetlak, ale jen mírný. Pokud by byl větší, tak je motor po smrti a fouká dolů. A to je i u šáde.
jj, skor by odtial malo fukat, ale nie moc.... AK odtial riadne duje, nedajobze vystrekuje olej, tak motor tlakuje do klukovej skrine a to nie je good....
Sem si zase vymyslel kreteni otazku Motor je M50...je to z kvetna kdy se to lamalo akorat...taky mi jednou v Autohelpu, kde je autorizovany servis bmw dali spatny novy filtry:-)
No nedoslo mi, ze je to kravina...proste sem slepe veril znamymu, kterej mi rekl, ze kdyz skace vicko u 120 je to prave dobre...a ono neni...
Sry, moje chyba
V tomto pripade mam motor ok, protoze to vicko se ani nehne:-)
Diky, ze ste me vyvedli z omylu...
Tickerow píše:Sem si zase vymyslel kreteni otazku Motor je M50...je to z kvetna kdy se to lamalo akorat...taky mi jednou v Autohelpu, kde je autorizovany servis bmw dali spatny novy filtry:-)
No nedoslo mi, ze je to kravina...proste sem slepe veril znamymu, kterej mi rekl, ze kdyz skace vicko u 120 je to prave dobre...a ono neni...
Sry, moje chyba
V tomto pripade mam motor ok, protoze to vicko se ani nehne:-)
Diky, ze ste me vyvedli z omylu...
no řekl bych že mírnej podtlak musí bejt určitě, protože odvětrávání je připojený na sání,sice před škrtící klapku ale za snímač teploty nasávaného vzduchu a váhu a pokud sundáš to víčko,tak si to začne odtud přisávat vzduch a změní se trochu chod motoru
Tak tak,je tam podtlak,od přisávání oddychu z motoru přes sací potrubí,zkoušel jsem to na svý starý 325e,a volnoběžný otáčky šly dolů jak to sálo váhou nezměřený vzduch přes otvor nalévacího víčka.
než sem rozebral motor m30 do kterýho začala týct voda do oleje atd .. tak sem měl to samí jako ty u tý š120 takovej vysavač nemáme ani doma .. normálně sem sundal víčko a v tom hned začaly padat otáčky a motor málem chcípnul.. dával sem dokonce i jinou hlavu a těsnění a už to nefouká ale voda tam jde stále +tlakuje vodu ... takže sem usoudil že je v prd.. blok .. Co by ste soudily ..? poznám to podle tlaků ..?