Ahoj vsichni:-) Mam 525i 24V rv. 05/90 a vzhledem k tomu ze me stvalo nocni hledani diry do zamku, koupil jsem alarm Mistral Max R1 s tim ze si ho pry zvladne namontovat kazdy....hmm nevim teda jako. S par vecma si nejsem jistej a schema zapojeni E34 mi opravdu nepomaha. Zapojoval nekdo takhle externi alarm? Potreboval bych pomoct jak zapojit ovladani centralu, svetel, vystraznejch a mozna imobilizeru.... Kdyby s tim nekdo mel zkusennosti, tak budu jenom rad:-) Predpokladam ze jiny alarmy to maj stejny...bude mi snad stacit kdyz mi nekdo poradi jakej kabely u auta mam hledat a tak:-) Treba ta schrumaz kabelu u centralni jednotky zamykani se mi nelibi...radsi bych to resil v kabelech nekde pod volantem, protoze ve dverich se k tomu moc nemuze....
Diky moc
Taky si myslim ze tam je to nejlepsi...ale asi je to tezky poradit...coz docela chapu...spis by me zajimalo jestli uz to nekdo nedelal, protoze verim ze je tezky treba poradi ktery kabely co vedou do dveri jsou k centralu a na ktery to budu napojovat...asi mi nezbude nic jinyho nez obetovat 3000 a nechat si to zapojit nekde u Uval....ale kdyby se nahodou nekdo nasel, byl bych rad:-)