Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Egr ventil e34 tds
-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Spíš než na EGR se zaměř na turbo. Ten olej, co ti z tama teče jde přes turbo. Normálně tam olej vůbec nemá být. A navíc egr je tam stejně jak kvůli snížení emisí a auto jedzí úplně normálně i bez něj.Johny9 píše:Zdravim.Z egr ventilu mi tece olej myslim tou dirkou co je zespodu.Mam od oleje cele cerpadlo.Jde to nejak opravit nebo musim koupit novy egr.Diky
-
- Klubové ID: 1612
Ukaž mi turbo který nepouští ani trochu olej do sání a odsouhlasím toPlayer1 píše:Spíš než na EGR se zaměř na turbo. Ten olej, co ti z tama teče jde přes turbo. Normálně tam olej vůbec nemá být. A navíc egr je tam stejně jak kvůli snížení emisí a auto jedzí úplně normálně i bez něj.

Pokud ti to nepouští olej nějak extrémně,což znamená že musíš dolévat několik litrů od výměny do výměny,tak je blbost to řešit.Každý turbo pouští olej,včetně novýho.Mně přes EGR taky olej občas vyflusne,ale od výměny do výměny se mi ztratí cca 3mm na měrce - mám snad měnit turbo?Nestraš ho

Pokud tě to tak štve tak ten EGR zaslep a je to

-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak asi jo no...jsem myslel že když to teče už i egrem, tak je zle. Ale když to moc nemizí z motoru...Johny9 píše:Olej mi nejak extreme neubyva mysůim ze to klesne tak o 3mm na merce kdyz menim novy olej.Takze ten egr prdim a budu jezit vesele dale.
Já jsem měl právě egr čistej a turbo už nebylo zase až tak OK si myslím.